Hoofd : Bestandsextensies : .xmf Het dossier

.xmf Bestandsextensie

Bestandstype1 Cal3D XML Mesh File

Ontwikkelaar Cal3D
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat XML

Wat is XMF file?

Driedimensionaal model mesh-bestand gemaakt met Cal3D, een open-source tekenanimatiebibliotheek; bevat veelhoeken bestaande uit knooppunten en randen, die de geometrie van het teken vormen; geeft het model zijn skeletstructuur.

Meer informatie

Cal3D-netten worden meestal opgeslagen met de binaire .CMF -indeling.

OPMERKING: Cal3D-modellen worden gebruikt voor toepassingen zoals IMVU, een 3D-toepassing voor online chatten die XMF-bestanden gebruikt voor virtuele avatars.

Programma's die XMF bestanden openen
Windows
Cal3DViewer
Cal3d2ogre
Linux
Cal3D
Macintosh
IMVU

Bestandstype2 Extensible Music File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.XMF optienummer2

Familie van muziekgerelateerde bestandsindelingen gemaakt en beheerd door de MIDI Manufacturer's Association; ontworpen om meerdere bestandstypes in een enkel bestand te bevatten, zoals MIDI-gegevens ( .MID ) bestanden, instrument ( .DLS ) bestanden en wave-audio ( .WAV ) bestanden.

Programma's die XMF bestanden openen
Windows
Beatnik Mobile Sound Builder
Nokia Audio Suite 2.0

Bestandstype3 GameJack Disc Image File

Ontwikkelaar Engelmann Media
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.XMF optienummer3

schijfkopiebestand oorspronkelijk gemaakt door GameJack, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van back-ups van game-cd's en dvd's; vergelijkbaar met een .XMD bestand en slaat een exacte kopie van een speldisc op; maakt het mogelijk om games op een harde schijf te back-uppen en ermee te koppelen.

Meer informatie

GameJack, een Duits product, is vervangen door Engelmann Media 5-Star GameCopy. Het XMF-formaat wordt nu ondersteund door aanvullende software voor schijfafbeeldingen, zoals de HH Software Virtual CD.

Programma's die XMF bestanden openen
Windows
EZB Systems UltraISO
HH Software Virtual CD
Disc4You GameJack

Over XMF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xmf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype GameJack Disc Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.