Hoofd : Bestandsextensies : .cmf Het dossier

.cmf Bestandsextensie

Bestandstype1 Creative Music Format

Ontwikkelaar Creative Labs
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is CMF file?

Audiobestandsindeling ontwikkeld door Creative Labs; ontworpen voor gebruik met Creative Sound Blaster-geluidskaarten en Creative-software; kan ook worden afgespeeld door programma's van derden met ondersteunende plug-ins geïnstalleerd.

Meer informatie

CMF-bestanden slaan muziekgegevens op als een reeks noten, vergelijkbaar met een standaard MIDI-bestand ( .MID ). Ze bevatten echter ook instrumenten die worden gebruikt voor het afspelen van verschillende geluiden. OPMERKING: Sound Blaster Instrument-bestanden ( .SBI ) lijken op CMF-bestanden, maar bevatten alleen instrumentgegevens.

Programma's die CMF bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant
Linux
XMMS
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant

Bestandstype2 Cal3D Binary Mesh File

Ontwikkelaar Cal3D
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.CMF optienummer2

Driedimensionaal netbestand gemaakt met Cal3D, een tekenanimatiebibliotheek geschreven in C ++; slaat de 3D-geometrie van een teken op met behulp van polygonen bestaande uit knooppunten en randen; gebruikt voor het structureren van het personage.

Meer informatie

Cal3D-netten kunnen ook worden opgeslagen in een XML-formulier met de .XMF -extensie.

Programma's die CMF bestanden openen

Bestandstype3 Connected Backup File

Ontwikkelaar Autonomy
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.CMF optienummer3

back-upbestand gemaakt door Connected Backup, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van veilige lokale en externe back-ups van computergegevens; bewaart een back-up van bestanden in een beveiligd eigen formaat; kan de omvang van de back-upgegevens aanzienlijk verminderen, maar kan nog steeds erg groot zijn.

Meer informatie

CMF-bestanden kunnen worden gebruikt voor het maken van een back-up van e-mailgegevens van Microsoft Outlook en IBM Lotus Notes. De component EmailOptimizer (EMO) van de software slaat de CMF-back-upbestanden op de volgende locaties in Windows op:

[gebruiker] \ Email Backup Optimization \ Data

C: \ ProgramData \ Email Backup Optimization \ data \ Mail \

Programma's die CMF bestanden openen

Over CMF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cmf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Connected Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.