Hoofd : Bestandsextensies : .xrns Het dossier

.xrns Bestandsextensie

Bestandstype Renoise Song File

Ontwikkelaar Renoise
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Zip

.XRNS optienummer

Song-indeling gebruikt door Renoise, een programma voor het maken van nummers; slaat gegevens op in een gecomprimeerde .ZIP -indeling met een Song.xml-bestand en een SampleData-map; songinformatie wordt opgeslagen in het bestand Song.xml, terwijl samples en instrumenten worden opgeslagen in de map SampleData.

Meer informatie

Samples die zijn opgeslagen in XRNS-bestanden kunnen worden opgeslagen in de .WAV , .AIF , .OGG , .MP3 , .AAC , of .FLAC formaten. Omdat deze gegevens worden opgeslagen in een standaard .ZIP -archief, kunnen de audiobestanden worden geëxtraheerd met behulp van een hulpprogramma voor het decomprimeren van bestanden.

XRNS is een afkorting van 'Extended Renoise Song'.

Programma's die XRNS bestanden openen
Windows
Renoise
Linux
Renoise
Macintosh
Renoise

Over XRNS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xrns verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Renoise Song File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.