Hoofd : Bestandsextensies : .zm1 Het dossier

.zm1 Bestandsextensie

Bestandstype1 ZoneAlarm Renamed MDA File

Ontwikkelaar Check Point
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is ZM1 file?

Microsoft Access-invoegtoepassing ( .MDA ) bestand hernoemd naar ZoneAlarm Mailsafe, onderdeel van de ZoneAlarm Internet Security Suite; hernoemt de bestandsextensie zodat de Access-invoegtoepassing, die een uitvoerbaar bestandstype is, niet rechtstreeks door Windows kan worden uitgevoerd.

Programma's die ZM1 bestanden openen
Windows
Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite

Bestandstype2 ZSNES Movie #1 File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.ZM1 optienummer2

Eerste video-opname van een Super Nintendo (SNES) -game gespeeld met behulp van de ZSNES-emulator; kan worden afgespeeld binnen het ZSNES-programma; de ".zm1" extensie wordt gebruikt voor de eerste opname van een game, terwijl volgende films de .ZM2 , .ZM3 extensies, tot ZM9 kunnen gebruiken.

Meer informatie

Enkele ZSNES-videobestanden kunnen de .ZMV -extensie gebruiken.

Programma's die ZM1 bestanden openen
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Over ZM1 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zm1 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ZSNES Movie #1 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.