Hoofd : Bestandsextensies : .zm2 Het dossier

.zm2 Bestandsextensie

Bestandstype1 ZoneAlarm Renamed MDZ File

Ontwikkelaar Check Point
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is ZM2 file?

Microsoft Access Wizard ( .MDZ ) bestand hernoemd naar ZoneAlarm Mailsafe, onderdeel van de ZoneAlarm Internet Security Suite; hernoemt de bestandsextensie, zodat de Access Wizard, die een uitvoerbaar bestandstype is, niet rechtstreeks vanuit Windows kan worden uitgevoerd.

Programma's die ZM2 bestanden openen
Windows
Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite

Bestandstype2 ZSNES Movie #2 File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.ZM2 optienummer2

Tweede opname van een Super Nintendo (SNES) -game gespeeld met behulp van de ZSNES-emulator; kan worden afgespeeld binnen het ZSNES-programma; de extensie ".zm2" wordt gebruikt voor de tweede opname; de eerste film gebruikt de .ZM1 extensie, de derde film gebruikt de .ZM3 extensie, etc.

Meer informatie

Enkele ZSNES-videobestanden kunnen de .ZMV -extensie gebruiken.

Programma's die ZM2 bestanden openen
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Over ZM2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zm2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ZSNES Movie #2 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.