Hoofd : Bestandsextensies : .zm3 Het dossier

.zm3 Bestandsextensie

Bestandstype1 ZoneAlarm Renamed NCH File

Ontwikkelaar Check Point
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is ZM3 file?

Microsoft Outlook Express-map ( .NCH ) bestand hernoemd naar ZoneAlarm Mailsafe, onderdeel van de ZoneAlarm Internet Security Suite; hernoemt de bestandsuitbreiding van een Outlook Express-map als een veilige voorzorgsmaatregel zodat deze geen schadelijke code kan uitvoeren.

Programma's die ZM3 bestanden openen
Windows
Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite

Bestandstype2 ZSNES Movie #3 File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.ZM3 optienummer2

Derde opname van een Super Nintendo (SNES) -game gespeeld met de ZSNES-emulator; kan worden afgespeeld met behulp van het ZSNES-programma; de ".zm3" extensie wordt gebruikt voor de derde opname, terwijl de eerste twee films de .ZM1 en .ZM2 extensies kunnen gebruiken.

Meer informatie

Enkele ZSNES-videobestanden kunnen de .ZMV -extensie gebruiken.

Programma's die ZM3 bestanden openen
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Over ZM3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zm3 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ZSNES Movie #3 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.