Hoofd : Bestandsextensies : .zst Het dossier

.zst Bestandsextensie

Bestandstype1 ZSNES Save File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is ZST file?

Spelbestand opgeslagen door ZSNES, een Super Nintendo-emulator voor Windows en Linux; bewaart spelvoortgang in een opgeslagen toestand zodat het spel op een later tijdstip kan worden geopend en hervat; nu ook ondersteund door de Snes9x-emulator.

Meer informatie

OPMERKING: ZSNES biedt tal van opslagstaten van 0 tot 99, die de bestandsextensies .ZS1 , .ZS2 enzovoort gebruiken voor elke opslagstatus. De bestanden kunnen worden opgeslagen met de optie "Staat opslaan" onder het menu "Game".

Programma's die ZST bestanden openen
Windows
ZSNES
Snes9x
Linux
ZSNES
Snes9x
Macintosh
ZSNES
Snes9x

Bestandstype2 Zstandard Compressed File

Ontwikkelaar Zstandard
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.ZST optienummer2

Een ZST-bestand is een bestand gecomprimeerd met het Zstandard (zstd) compressie-algoritme. Het bevat een bestand gecomprimeerd met verliesloze compressie op een door de gebruiker aangegeven niveau. ZST-bestanden worden gebruikt voor het verkleinen van bestandsgroottes voor verschillende doeleinden, zoals databases, bestandssystemen, netwerken en games.

Meer informatie

Na het comprimeren van een bestand met het zstd-algoritme, wordt de .zst-bestandsextensie toegevoegd aan het bestand dat wordt gecomprimeerd. Het voorbeeld.doc-bestand wordt bijvoorbeeld sample.doc.zst. Wanneer het bestand wordt gedecomprimeerd, wordt de .zst-extensie verwijderd.

Programma's die ZST bestanden openen
Linux
Zstandard

Over ZST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zst verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Zstandard Compressed File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.