Huis > W > Wat Betekent Converter?

Wat betekent converter?

[Lat con-vertere, -versum = omdraaien, van -vertere = keren, 2e betekenis via Eng. convert] 1 verwisselen, veranderen; 2 (comp.) algemene term voor het omzetten van computergegevens in een andere vorm, waardoor de gegevens in een ander programma of op een andere machine verwerkt kunnen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is het kleinste video bestand?

Flash is verreweg het kleinst en dan blijft het kwalitatief het mooist. Het gaat erom wat wil je met het bestand doen (als het op een DVD moet, heb je andere bestanden nodig, dan wanneer je het op You Tube wilt zetten), en welke je nu hebt. Men kan zich ook afvragen: waarom zou je een bestand converteren? Er zijn altijd wel redenen te bedenken waarom u een bestand zou willen converteren, bijvoorbeeld omdat u geen apparaat of applicatie hebt om het mee te openen, of omdat u gewoon nog bestanden hebt in een antiek formaat.

Men kan zich ook afvragen: waarom converteren?

Er zijn een paar redenen om een digitale afbeelding te converteren naar zwart-wit. Eén reden is dat het de afbeelding kan vereenvoudigen en opvallender kan maken. Een andere reden is dat het bepaalde kenmerken van de afbeelding kan benadrukken. Als u bijvoorbeeld een foto van een persoon omzet in zwart-wit, kunnen de kenmerken van de persoon beter uitkomen. Hoe kan ik een bestand converteren? Er zijn vele manieren om een bestand te converteren, afhankelijk van het type bestand dat u probeert te converteren. U kunt bijvoorbeeld een online converter gebruiken om een PDF naar een Word-document te converteren, of een softwareprogramma zoals Adobe Acrobat gebruiken om een Word-document naar een PDF te converteren.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat dit betreft, wat is kleiner dan mp4?

MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere. Wat is het meest gebruikte video formaat? .FLV (Flash Video Format)

Verreweg het meest gebruikte videoformaat op het internet vandaag de dag. Het bestandsformaat heeft zijn populariteit te danken aan de Adobe Flash Player. 97% van de mensen hebben deze player geïnstalleerd op hun computer en dus ook aktief in hun browser omgeving.

Dienovereenkomstig, wat is groter mov of mp4?

MOVMP4

MOVMP4

File FormatMOVMP4
GebruikSla verliesgevende video-inhoud op met hoge kwaliteit.Biedt een hoge laadsnelheid, hoge kwaliteit en compatibiliteit met relatief kleine afmetingen.
Wat is beter MPG of MP4? Omdat ze allebei door dezelfde organisatie zijn gemaakt, zou je verwachten dat ze hetzelfde ondersteunen video codecs. Eigenlijk wint MP4 met een mijl in dit aspect. Hoewel MPG alleen de MPEG-1- en MPEG-2 video- en audiocodecs ondersteunt, ondersteunt MP4 tal van andere codecs zoals H. 264 / AVC en H.

Hoe MP4 afspelen op tv?

Mogelijk vindt u een USB-poort aan de achterkant van uw tv. Steek gewoon de USB erin en dan kunt u USB MP4 op tv afspelen.

Door Mueller Vestal

Vergelijkbare artikelen

Welke videobestanden kan ik afspelen op mijn Samsung tv? :: Welke codec voor MP4?
Handige links