Huis > W > Welke Codec Voor Mp4?

Welke codec voor MP4?

The MP4 container gebruikt MPEG-4 of H. 264 encodering naast AAC of AC3 voor audio. MP4 wordt op de meeste apparaten ondersteund.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke bestanden Windows Media Player?

Windows Media Player 12 heeft ingebouwde ondersteuning voor een aantal populaire audio-en video-indelingen, zoals 3GP, AAC, AVCHD, MPEG-4, WMV en WMA. Het ondersteunt ook de meeste AVI-, DivX-, MOV-en Xvid-bestanden. En nog een vraag, kan windows mov afspelen? Als u een MOV-bestand wilt afspelen, kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en kiezen openen met. Selecteer vervolgens Windows Media Player om de video voor je af te spelen. Hier kunt u ook op Bestand in Windows Media Player klikken om de MOV-video te zoeken en af ​​te spelen.

Welke codec heb ik nodig?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de codec die u nodig hebt afhangt van het specifieke bestandsformaat waarmee u werkt. Enkele van de meest populaire codecs voor audio- en videobestanden zijn echter MP3, AAC en WAV. Hoe kan ik een mp4 bestand openen? Een MP4-bestand is een multimediabestand dat gewoonlijk wordt gebruikt om een film of een videoclip op te slaan. MP4-bestanden zijn meestal te vinden in het M4V-bestandsformaat en worden vaak gebruikt door Apple's iTunes Store als het favoriete formaat voor video. MP4-bestanden kunnen worden afgespeeld op zowel Windows- als Mac-computers, en op de meeste smartphones, tablets en andere mediaspelers. Om een MP4-bestand te openen, kunt u de standaard mediaspeler gebruiken die op uw computer is geïnstalleerd, of u kunt een gratis mediaspeler downloaden zoals VLC Media Player of Media Player Classic.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Vervolgens, hoe codec installeren?

Codec-besturing

  1. Klik op Start.
  2. Typ Media Player in het zoekvak.
  3. Klik op Windows Media Player.
  4. Windows Media Player wordt gestart.
  5. Klik op Over Windows Media Player.
  6. In het volgende dialoogvenster klikt u op Informatie voor technische ondersteuning.
Trouwens, welke extensie hoort bij een videobestand?
ExtensieIndeling
movApple QuickTime-filmbestand
mp3MPEG layer 3-audiobestand
mp4MPEG 4-videobestand
mp4MPEG 4-videobestand

Daarvan, kan video niet afspelen video codec niet ondersteund?

Als u niet de juiste codec kunt vinden, probeer dan de VLC-mediaspeler. Deze werkt zowel op Windows als Mac OS en Linux en ondersteunt een groot aantal videoformaten. U kunt ook proberen uw video te converteren naar een ander formaat. Hoe werkt de Windows Media Player? In Windows Media Player gaat dit als volgt: Zorg dat u verbinding met internet hebt. Windows Media Player zoekt namelijk op internet naar informatie over de cd, zoals de artiest, de titel van het album en een plaatje van de hoes. Die informatie wordt toegevoegd zodat u de cd later eenvoudig terugvindt in Media Player.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik een mov bestand afspelen?

Apple QuickTime Player en VLC Media Player kan worden gebruikt voor het openen en de inhoud van deze MOV-bestanden in zowel Mac-platforms en Windows-computers en Windows Media Player is ook geïntegreerd met het afspelen van de functionaliteit van deze . mov bestanden.

Door Endora

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent converter? :: Wat is beter MPEG-4 of h264?
Handige links