Huis > K > Kan Java Op Een Chromebook?

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI (vereiste technologie voor Java-applets) wordt niet langer door Chrome ondersteund. De Java-plug-in voor webbrowsers is afhankelijk van de plug-inarchitectuur NPAPI. Deze is voor meerdere platforms geschikt en wordt al meer dan tien jaar door de belangrijkste webbrowsers ondersteund.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je Chromebook vastloopt?

Als u onlangs nieuwe apps of extensies hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze.

Hoe installeer ik Java op Windows 10?

Downloaden en installeren

  1. Ga naar de pagina Manual download (Handmatig downloaden).
  2. Klik op Windows Online.
  3. Het dialoogvenster Bestand downloaden wordt weergegeven. U wordt gevraagd het gedownloade bestand uit te voeren of op te slaan. Klik op Run (Uitvoeren) om het installatieprogramma uit te voeren.
Je kunt ook vragen welke browser ondersteunt flash 2021? Flash wordt (vanwege veiligheidsrisico's)in principe door geen enkele browser meer ondersteund.

Dienovereenkomstig, welke browsers ondersteunen flash nog?

Aangezien de flitser na 2020 niet meer wordt ondersteund, wordt deze standaard uitgeschakeld in de nieuwe Microsoft Edge. Andere browsers zoals Google Chrome, Mozillaen Safari zijn ook van plan om Adobe Flash te verwijderen in dezelfde periode. Hoe kan ik Java updaten? Via het Java-besturingspaneel kunt u op elk gewenst moment handmatig controleren of er een update is door te klikken op de knop Update Now (Nu bijwerken) onder aan het tabblad 'Update' (Bijwerken) van het Java-besturingspaneel. Java-update kan alleen worden uitgevoerd als het systeem is verbonden met internet.

Gerelateerde artikelen

Hoe stel je een nieuwe achtergrond in op Chromebook?

Selecteer een van de afbeeldingen om als achtergrond in te stellen door op de rechter muisknop te klikken. U kunt de achtergrond dagelijks veranderen.

Waarom werkt JavaScript niet?

Klik op het pictogram Gereedschap op de werkbalk. Klik op Opties > Geavanceerde instellingen weergeven. Klik in het gedeelte Privacy op Instellingen voor inhoud. Blader naar het gedeelte JavaScript en klik op Toestaan dat alle sites JavaScript uitvoeren (aanbevolen). Waar JavaScript plaatsen? Je kunt dus zowel JavaScript in het head gedeelte en in het body gedeelte van je pagina zetten. Het komt vaak voor dat er eerst een aantal functies of variabelen in het head gedeelte worden benoemd met een JavaScript-code, waarna ze door een script in het body gedeelte worden opgeroepen en uitgevoerd.

Waar is JavaScript voor?

Wat is javascript? Javascript is een gescripte programmeertaal die voor websites gebruikt worden. Door het gebruik van JavaScript aan HTML pagina's toe te voegen is het mogelijk om pagina's meer interactie mee te geven die anders met alleen HTML niet mogelijk is. Men kan zich ook afvragen: heb ik java nodig op mijn mac? Vereisten van besturingssysteem: voor Java 7 en hoger hebt u een Mac met Intel processor en Mac OS X versie 10.7.3 (Lion) of hoger nodig. Op een Mac wordt Java geïnstalleerd voor het hele systeem en voor alle gebruikers.

Trouwens, heb ik java?

Java versie opzoeken in Windows

Klik op het About Java resultaat. Er wordt nu een nieuw venster geopend met informatie over de Java versie en het Java versie nummer. Ook ziet u het Java update nummer en het build nummer van Java. U kunt het versienummer van Java ook opzoeken via het Opdrachtprompt in Windows.

Door Killoran

Vergelijkbare artikelen

Wat is een JPG document? :: Hoe open je .jar bestanden?
Handige links