Huis > H > Heeft Een Chromebook Een Virusscanner Nodig?

Heeft een Chromebook een virusscanner nodig?

Chromebook is de nieuwe netbook/laptop-achtige oplossing van Google, waarop het Chrome OS draait. Gebruikers kunnen standaard niets op het systeem opslaan, wat in een sandbox draait. Volgens Google heeft de computer dan ook geen virusscanner nodig. Alle gegevens worden in de cloud opgeslagen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Kan er een USB stick in een Chromebook?

Chromebooks ondersteunen geen USB-apparaten waarvoor drivers nodig zijn (bijvoorbeeld printers en tekentabletten). Op Chromebooks aangesloten USB-cd/dvd-stations werken als alleen-lezen-apparaten, wat betekent dat zij gegevens van een schijf lezen, maar geen gegevens naar een schijf kunnen schrijven. Bovendien, welke apps heb je nodig op een chromebook? Dit zijn de 10 beste apps voor je Chromebook.

  1. MS Word. Vind je Google Documenten als tekstverwerker te karig?
  2. Snapseed. Voor het bewerken van je foto's ben je op Chrome OS aangewezen op verschillende webdiensten, zoals Pixlr.
  3. Infinite Painter.
  4. Netflix.
  5. Notion.
  6. Pocket Casts.
  7. LastPass.
  8. Dropbox.

Dit in overweging nemend, hoe veilig is een chromebook?

Chromebooks worden beschouwd als zeer veilig. De belangrijkste reden hiervoor is dat ze een op Linux gebaseerd besturingssysteem gebruiken dat bekend staat als zeer veilig. Bovendien worden alle gegevens op een Chromebook in de cloud opgeslagen, dus zelfs als iemand uw apparaat zou hacken, zou hij geen toegang hebben tot uw gegevens. Heeft een Chromebook een touchscreen? Chromebooks hebben geen touchscreen.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Wat dit betreft, kan ik ziggo kijken op een chromebook?

Via Chromebook kun je Ziggo GO kijken via de Chrome browser. Het is namelijk geen Windows en een variant van Android, waardoor de Ziggo GO applicatie niet werk op een Chromebook. Mensen vragen ook: kun je op een chromebook office installeren? Op alle Chromebooks kun je veel Microsoft Office-bestanden openen, bewerken, downloaden en converteren. Op Chromebooks die Android-apps ondersteunen, is Microsoft Office momenteel beschikbaar als Android-app.

Wat zijn de nadelen van een tablet?

Een ander nadeel is dat een tablet meestal minder opslagruimte heeft dan een laptop. Ook biedt een tablet vaak minder connectiviteit dan een laptop. Zo heeft een tablet geen dvd speler en ook hebben veel tablets geen MicroSD slot en USB poort. Ook printen met een tablet is omslachtiger. Men kan zich ook afvragen: wat zijn de nadelen van een laptop? Een nadeel van een laptop is dat deze meestal minder krachtig is dan een desktop-pc. De meeste laptops hebben een minder krachtige processor, minder werkgeheugen en een kleinere harde schijf. Daarnaast zijn laptops vaak duurder dan een desktop-pc met dezelfde specificaties.

Wat dit betreft, waarom zou je een tablet kopen?

Als het gaat om dit, waarom een tablet kopen? Tablets zijn handig voor vele verschillende redenen. Ze zijn lichtgewicht en kunnen makkelijk meegenomen worden, bieden een betere internetervaring dan een smartphone en zijn geschikt voor het bekijken van films en het spelen van games. Ook zijn er veel handige apps beschikbaar voor tablets.

Door Barn Presa

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Apple ID aan zonder creditcard? :: Wat is beter Chromebook of iPad?
Handige links