Huis > H > Hoe Open Je .Jar Bestanden?

Hoe open je .jar bestanden?

Programma's die het bestand JAR openen

 1. Java Runtime Environment.
 2. WinZip.
 3. Web browser.
 4. Eclipse.
 5. 7-zip.
 6. JAR/JAD to APK Online Converter.
 7. ALZip.
 8. IZArc.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: kan jar file niet openen?

jarnietopenen

Het proces is vrij eenvoudig en u kunt het doen door deze stappen te volgen:

 • Zoek uw jar-bestand.
 • WanneerKladblokopent, voer in java -jar bestandsnaam.
 • Navigeer naar het Bestand> Opslaan als .
Kan Java bestand niet openen? Sluit alle browservensters en open de webpagina's waarvoor Java is vereist opnieuw. In de meeste gevallen wordt bij het starten van een nieuwe browsersessie de laatst geïnstalleerde Java-versie in de browser geactiveerd. Opmerking: als u nog steeds wordt gevraagd om bij te werken, start u het systeem opnieuw op.

Hoe kan ik Java activeren in mijn browser?

Er zijn een paar stappen betrokken bij het activeren van Java in uw browser:
1. Zorg ervoor dat u de laatste versie van Java op uw computer hebt geïnstalleerd. U kunt dit controleren door naar de Java-website te gaan en op de knop "Download" te klikken.
2. Zodra u Java hebt geïnstalleerd, moet u het in uw browser inschakelen. In Internet Explorer kunt u dit doen door naar het menu Extra te gaan, "Internetopties" te selecteren en vervolgens het tabblad "Beveiliging" te kiezen. Klik op de knop "Aangepast niveau" en scroll naar beneden tot u de sectie "Scripting" ziet. Controleer onder "Scripting van Java-applets" of het keuzerondje "Inschakelen" is geselecteerd.
3. In Firefox kunt u Java inschakelen door naar het menu Extra te gaan, "Opties" te selecteren en vervolgens het tabblad "Inhoud" te kiezen. Zorg ervoor dat het selectievakje "Java inschakelen" is ingeschakeld.
4. In Safari kunt u Java inschakelen door naar het voorkeurenmenu te gaan, het tabblad "Beveiliging" te selecteren en er vervolgens voor te zorgen dat het selectievakje "Java inschakelen" is ingeschakeld.
5. In Google Chrome moet u de IE Tab extensie downloaden en installeren. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u Java inschakelen door naar het menu Extra te gaan, "IE Tabbladopties" te selecteren en vervolgens het tabblad "Beveiliging" te kiezen. Zorg ervoor dat het selectievakje "Java inschakelen" is ingeschakeld. Welke browser ondersteunt Java? De Java Runtime Environment (JRE) is vereist om Java-inhoud in webbrowsers te bekijken. Apple Safari 10+ en Microsoft Edge 14+ ondersteunen JRE op de desktop. Google Chrome 42+ ondersteunt JRE op de desktop. Mozilla Firefox 52+ ondersteunt JRE op de desktop. Oracle raadt gebruikers aan hun JRE bijgewerkt te houden tot de laatste beschikbare versie om te profiteren van beveiligingsfixes.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Welke browser voor Java?

Java blijft werken in Internet Explorer 11 en Firefox onder Windows 10. Java werkt niet in de browser Edge, omdat plug-ins in die browser niet worden ondersteund. Hoe JavaScript aanzetten? JavaScript activeren in een browser

 1. Open Chrome op uw computer.
 2. Klik op. Instellingen.
 3. Klik op Beveiliging en privacy.
 4. Klik op Site-instellingen.
 5. Klik op JavaScript.
 6. Selecteer Sites kunnen JavaScript gebruiken.

Je kunt ook vragen heb je java nodig op je computer?

Veel applicaties en websites werken alleen als Java op uw systeem is geïnstalleerd en dat worden er elke dag meer. Java is snel, veilig en betrouwbaar. Van laptops tot gegevenscentrums, gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers, mobiele telefoons tot internet, Java is overal. Trouwens, waar vind ik java op mijn computer? Als je Java wilt gebruiken op je computer, heb je twee opties. Je kunt Java downloaden van de website van Oracle of je kunt het open-source OpenJDK gebruiken.

Dus, heb ik java nodig met windows 10?

Nee, je hoeft geen Java te installeren om Windows 10 te gebruiken.

Door Mayne

Vergelijkbare artikelen

Kan Java op een Chromebook? :: Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?
Handige links