Huis > H > Hoe Kom Ik Van Stille Meldingen Af?

Hoe kom ik van stille meldingen af?

App meldingen uitzetten in Android

  1. Ga naar Instellingen en vervolgens naar 'Apps';
  2. Scrol door de lijst met alle apps, en klik op de app waarvan je de notificaties niet meer wil zien;
  3. Druk op 'Meldingen uitschakelen' of 'Meldingen' en geef vervolgens aan dat je geen notificaties meer wil zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom krijg ik geen meldingen meer?

Als je meldingen op je telefoon hebt, kijk dan eens. De instellingen app voor de telefoon.

Trouwens, hoe kom ik van push berichten af?

Klik op de knop Privacy en Beveiliging. Selecteer Site-instellingen. Open Meldingen. Onder Toestaan, klik op de drie knoppen rechts van het adres van de website waar u de meldingen van wilt uitschakelen. Kan ik gebeld worden tijdens WhatsApp gesprek? Als iemand je belt via WhatsApp terwijl je al in een WhatsApp spraak- of videogesprek zit, ontvang je afhankelijk van het soort gesprek een melding. Je kunt dan kiezen om het gesprek te beantwoorden of te weigeren. Hierdoor wordt je huidige gesprek niet onderbroken.

Trouwens, waarom krijg ik geen melding iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen meldingen ontvangt op uw iPhone. Controleer eerst of de functie "Niet storen" niet is ingeschakeld. Deze instelling vindt u in de app "Instellingen" onder "Niet storen". Als deze functie is ingeschakeld, worden alle meldingen het zwijgen opgelegd.
Een andere mogelijkheid is dat je meldingen hebt uitgeschakeld voor de specifieke app waarvan je verwacht meldingen te ontvangen. Om dit te controleren, open je de app "Instellingen" en selecteer je "Meldingen". Hier zie je een lijst met alle apps op je telefoon en of meldingen al dan niet zijn ingeschakeld voor elke app.
Als je nog steeds geen meldingen ontvangt, is je iPhone mogelijk niet verbonden met het internet. Meldingen hebben een internetverbinding nodig om te worden afgeleverd. Controleer ten slotte of de tijd en datum op je iPhone correct zijn ingesteld. Als de tijd niet klopt, worden meldingen mogelijk niet tijdig afgeleverd. Mensen vragen ook: hoe krijg ik meldingen op mijn iphone? Er zijn twee manieren om meldingen op je iPhone te krijgen:
1. Gebruik de app Instellingen om de soorten meldingen te selecteren die u wilt ontvangen en hoe u wilt worden gewaarschuwd (bijvoorbeeld via geluid, trilling of badge).
2. Gebruik het paneel Meldingen in het Controlecentrum om specifieke soorten meldingen snel in of uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je meldingen uit agenda iPhone?

De agenda-app waarvoor u geen meldingen wilt ontvangen, moet uitgeschakeld zijn.

Daarvan, kan niet gebeld worden via whatsapp?

Als je problemen ervaart met WhatsApp-oproepen, probeer dan te verbinden met een ander netwerk (wifi in plaats van mobiel netwerk of andersom). Je huidige netwerk is mogelijk niet juist ingesteld voor UDP (User Datagram Protocol), wat ervoor kan zorgen dat WhatsApp Bellen niet goed functioneert. Waarom wordt een app niet afgeleverd? Dit kan verschillende oorzaken hebben, van te weinig netwerkcapaciteit of een storing bij Whatsapp zelf. Ook kan het zo zijn dat de persoon wel even verbinding gehad heeft met Whatsapp en daardoor geregistreerd staat als 'gezien' maar niet lang genoeg verbinding heeft gehad om daadwerkelijk jouw bericht te ontvangen.

Trouwens, hoe whatsapp blokkade omzeilen?

Hieronder 3 manieren om een whatsapp blokkade te omzeilen.

  1. Nieuw account aanmaken. Het WhatsApp account is gelinkt aan je mobiel telefoonnummer.
  2. Contact opnemen via een groepsbericht. Ben je geblokkeerd maar wil je deze persoon wel nog iets via Whatsapp laten weten?
  3. Een sms versturen.
En nog een vraag, wat betekent een grijs vinkje? Een grijze vink betekent dat het bericht gelezen is door de ontvanger.

Hoe weet je dat je nummer geblokkeerd is?

Als je nummer geblokkeerd is, zal je geen inkomend gesprek of bericht ontvangen. Soms zal je telefoon een speciaal bericht of toon geven om aan te geven dat het nummer geblokkeerd is.

Door Viglione

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet de wifi het niet op mijn telefoon? :: Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp?
Handige links