Huis > H > Hoe Verwijder Je Oude Meldingen Op Facebook?

Hoe verwijder je oude meldingen op Facebook?

Klik op het tandwieltje en in het uitklapmenu op “privacy instellingen”. Klik vervolgens links in de kantlijn op “meldingen”. Je ziet een veld met verschillende keuzes. Je kunt hier ook bijvoorbeeld je e-mail instellingen aanpassen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een oude Nintendo waarde?

Het hangt er vanaf hoeveel spellen er in zitten. Meestal doen ze het goed. Je zult maar 50.000 krijgen voor een meer dan complete set.

Hoe kan ik mijn tijdlijn verwijderen?

Je locatiegeschiedenis automatisch verwijderen

  1. Open de Google Maps-app. op je Android-apparaat.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Mijn tijdlijn .
  3. Tik rechtsboven op Meer. Instellingen en privacy.
  4. Scroll naar 'Locatie-instellingen'.
  5. Tik op Locatiegeschiedenis automatisch verwijderen.
  6. Volg de instructies op het scherm.
Vervolgens, hoe verwijder ik een sms bericht? Een bericht verwijderen
  1. Houd je vinger op een berichtballon en tik op 'Meer'.
  2. Selecteer de berichtballonnen die je wilt verwijderen en tik vervolgens op .

Hoe verwijder je een bericht op WhatsApp?

Om een individueel bericht in WhatsApp te verwijderen, open je de chat met het bericht en houd je het bericht ingedrukt. Er verschijnt een menu waarmee je het bericht kunt verwijderen. Je kunt ook meerdere berichten tegelijk verwijderen door een bericht vast te houden en vervolgens te tikken op andere berichten die je wilt verwijderen terwijl je het eerste bericht vasthoudt. Als u klaar bent met het selecteren van berichten, tikt u op het prullenbakpictogram bovenaan het scherm om ze te verwijderen. Dienovereenkomstig, hoe zet ik het geluid van facebook meldingen uit? U kunt het geluid van facebookmeldingen uitschakelen door naar uw accountinstellingen te gaan en het tabblad Meldingen te selecteren. Van daaruit kunt u het geluid voor facebookmeldingen uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn oude videobanden waard?

Wie ze zorgvuldig bewaarde, heeft misschien geluk. Een nog afspeelbare tape van een Disneyfilm werd op eBay verkocht voor 14.300 euro.

Wat betekent meldingen voor dit bericht uitschakelen op Facebook?

Ga naar het bericht waarvoor je meldingen in of uit wilt schakelen. Tik op , vervolgens op Meer en selecteer Meldingen voor dit bericht inschakelen of Meldingen voor dit bericht uitschakelen. De persoon die het bericht heeft geplaatst, ontvangt geen melding dat je meldingen hebt in- of uitgeschakeld. Bovendien, hoe verwijder je alle berichten in messenger? Naast het verwijderen van chatbericht, is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen. Open hiervoor de Facebook Messenger app, ga naar de conversatie die je wilt verwijderen, swipe naar links en kies voor de delete knop.

En nog een vraag, hoe kan ik locatie verwijderen?

De volledige locatiegeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google Maps-app. op uw Android-apparaat.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Mijn tijdlijn .
  3. Tik rechtsboven op Meer. Instellingen en privacy.
  4. Tik onder 'Locatie-instellingen' op Volledige Locatiegeschiedenis verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Bovendien, hoe verwijder je sms berichten op iphone? Als je wilt weten hoe je sms-berichten kunt verwijderen op je iPhone, dan moet je het volgende weten. Er zijn twee manieren waarop je dit kunt doen. Je kunt ze één voor één verwijderen, of je kunt ze allemaal in één keer verwijderen.
Om één sms-bericht te verwijderen, ga je naar de app "Berichten" en tik je op het bericht dat je wilt verwijderen. Er zal nu een optie verschijnen om het bericht te verwijderen. Tik hierop en het bericht zal worden verwijderd.
Om alle sms-berichten tegelijk te verwijderen, ga je naar de app "Berichten" en tik je op het icoon van de map met sms-berichten. Er zal nu een optie verschijnen om alle sms-berichten te selecteren. Tik hierop en er zal een optie verschijnen om alle geselecteerde berichten te verwijderen. Tik hierop en alle sms-berichten zullen worden verwijderd.

Wat dit betreft, kan je een sms ongedaan maken?

Nee, je kunt een verzonden tekstbericht niet ongedaan maken. Eenmaal verzonden, is het bericht voor altijd bewaard op de servers van de telefoonmaatschappij. Alleen de ontvanger van het bericht kan het wissen.

Door Hansiain Montesdeoca

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik berichten op mijn telefoon? :: Hoe lang blijven WhatsApp berichten bewaard?
Handige links