Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Meldingen Op Mijn Iphone?

Waarom krijg ik geen meldingen op mijn iPhone?

Ga naar Instellingen > Berichtgeving en kijk of de app in de lijst staat. Tik erop en controleer of de schakelaar bij Sta meldingen toe is ingeschakeld. Controleer of de juiste meldingen zijn ingeschakeld. Ga naar Instellingen > Berichtgeving en tik op de betreffende app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom zie ik geen melding staan bij WhatsApp?

Je kan in het toestel én in Whatsapp zelf controleren of de instellingen van de meldingen correct staan. In het toestel ga je naar Instellingen -> Whatsapp bij de lijst met apps. Vervolgens controleer je of je Ververs op achtergrond en Mobiele data aan staat. Bij Whatsapp ga je naar Instellingen -> Meldingen. Mensen vragen ook: hoe komt het dat ik geen meldingen meer krijg? Open de app Instellingen op uw telefoon. Meldingen. Tik onder Vergrendelingsscherm op Meldingen op vergrendelingsscherm of Op vergrendelingsscherm. Kies Geen meldingen weergeven.

Waarom komen mijn WhatsApp berichten niet aan?

Er zijn een paar redenen waarom dit kan gebeuren:
Als je een iPhone gebruikt, controleer dan of WhatsApp toegang heeft tot je meldingen in Instellingen.
Als je een Android gebruikt, controleer dan of WhatsApp niet is ingesteld op de modus Niet storen.
Als je een iPhone gebruikt en onlangs hebt bijgewerkt naar een nieuwe versie van iOS, moet je ervoor zorgen dat je WhatsApp toegang hebt verleend tot je meldingen in de nieuwe versie van Instellingen.
Als je een Android gebruikt en onlangs hebt bijgewerkt naar een nieuwe versie van Android, moet je ervoor zorgen dat WhatsApp niet is ingesteld op de modus Niet storen in de nieuwe versie van Instellingen.
Als je een iPhone gebruikt en je onlangs hebt bijgewerkt naar een nieuwe versie van WhatsApp, moet je ervoor zorgen dat je WhatsApp toegang hebt verleend tot je meldingen in de nieuwe versie van Instellingen.
Als je een Android gebruikt en je onlangs hebt bijgewerkt naar een nieuwe versie van WhatsApp, moet je ervoor zorgen dat WhatsApp niet is ingesteld op de modus Niet storen in de nieuwe versie van Instellingen. Men kan zich ook afvragen: hoe zet je whatsapp meldingen aan? Er zijn een paar manieren om WhatsApp-meldingen in te schakelen.
Eén manier is om naar de instellingen van WhatsApp te gaan en meldingen in te schakelen. Om dit te doen, open je WhatsApp en ga je naar het menu. Selecteer vervolgens Instellingen en tik op Meldingen. Hier kun je meldingen inschakelen en verschillende opties kiezen, zoals of je een geluid wilt horen of wilt trillen wanneer je een bericht ontvangt.
Een andere manier om meldingen in te schakelen is door naar de instellingen van je telefoon te gaan. Selecteer Geluid en meldingen en scrol omlaag naar de onderkant van de lijst waar App-meldingen staat. Zoek WhatsApp in de lijst en zorg ervoor dat de schakelaar is ingeschakeld.
Als je een iPhone gebruikt en meldingen hebt ingeschakeld, kun je ook kiezen of je een voorbeeld van je berichten in de melding wilt zien. Ga hiervoor naar Instellingen > Meldingen > WhatsApp en schakel Voorbeeld weergeven in.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik meldingen op mijn iphone?

Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Berichtgeving'. Selecteer een app onder 'Meldingsstijl'. Kies onder 'Meldingen' de gewenste meldingsstijl. Als u 'Sta meldingen toe' inschakelt, kiest u wanneer u de meldingen wilt laten bezorgen: onmiddellijk of in het geplande meldingenoverzicht. En nog een vraag, hoe zet je whatsapp meldingen aan iphone? Open WhatsApp > tik op Instellingen> Meldingen. Controleer of Toon meldingen is ingeschakeld voor berichten en groepsmeldingen.

En nog een vraag, waar staat berichtencentrum?

Meldingen beheren vanuit het Berichtencentrum

Veeg op elk ander scherm vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Onder het kopje 'Berichtencentrum' staan alle meldingen, per app verzameld. In dit overzicht kunt u het volgende doen met een melding: Veeg naar links over een melding.
Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp Samsung? Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp op mijn Samsung-telefoon?

Er zijn een aantal redenen waarom je geen meldingen zou krijgen van WhatsApp op je Samsung-telefoon. Een van de meest voorkomende redenen is dat de meldingen zijn uitgeschakeld voor de app. Je kunt controleren of de meldingen zijn uitgeschakeld door naar de instellingen van de app te gaan. Als de meldingen zijn uitgeschakeld, kun je ze inschakelen door op de optie "Meldingen inschakelen" te tikken.
Een andere reden waarom je geen meldingen kunt krijgen, is dat je geen internetverbinding hebt. WhatsApp vereist een internetverbinding om te kunnen werken, dus als je geen internetverbinding hebt, zul je geen meldingen krijgen. Controleer of je een internetverbinding hebt door naar de instellingen van je telefoon te gaan en te kijken of de optie "Wi-Fi" is ingeschakeld. Als je geen Wi-Fi-verbinding hebt, kun je proberen een mobiele dataverbinding te gebruiken.
Een andere mogelijke reden waarom je geen meldingen krijgt, is dat de WhatsApp-servers momenteel down zijn. Dit kan gebeuren als er een update wordt uitgebracht of als er een probleem

Hoe kom ik van push berichten af?

Om pushberichten te verwijderen heb je twee opties. Je kan de app verwijderen die de pushberichten stuurt, of je kan de pushberichten uitzetten in de instellingen van je apparaat.

Door Chemar

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je je muis terug op je laptop? :: Kan niet gebeld worden via WhatsApp?
Handige links