Huis > W > Wat Is Doorvoeren Excel?

Wat is doorvoeren Excel?

Als je in Excel een reeks waarden of formules wil doorvoeren / doortrekken dan kan je, in plaats van slepen, ook dubbelklikken op de vulgreep. Excel voert de reeks door tot aan het einde van de langste naastliggende kolom. Dit is erg handig, zeker als je lange reeksen wil doorvoeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, wat is een reeks in excel?

De functie REEKS, waarmee u een lijst van opeenvolgende cijfers in een matrix kunt genereren, bijvoorbeeld 1, 2, 3, 4. In het volgende voorbeeld hebben we een matrix gemaakt die 4 rijen hoog en 5 kolommen breed is, met =REEKS(4,5). Trouwens, hoe maak je een listbox in excel? Een keuzelijst aan een werkblad toevoegen

  1. Maak een lijst met items die u wilt weergeven in de keuzelijst, zoals in deze afbeelding.
  2. Klik op Ontwikkelaars > Invoegen.
  3. Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst (formulierbesturingselement).
  4. Klik in de cel waarin u de keuzelijst wilt maken.

Hoe maak je draaitabellen in Excel?

Draaitabellen zijn een krachtig hulpmiddel in Excel voor het samenvatten van gegevens. Om een draaitabel te maken, moet u een gegevensbron hebben die kolommen met gegevens bevat die u vervolgens kunt samenvatten.
Volg deze stappen om een draaitabel in Excel te maken:
1. Selecteer de gegevens die u wilt gebruiken om de draaitabel te maken.
2. Klik op het tabblad Invoegen en vervolgens op Draaitabel.
3. Kies in het dialoogvenster Draaitabel maken waar u de draaitabel wilt plaatsen.
4. 4. Klik op OK.
5. Sleep in de Veldlijst draaitabel de velden die u wilt gebruiken naar de gebieden waar u ze wilt gebruiken.
6. Om de gegevens in de draaitabel te filteren, kunt u de filters in de PivotTable Field List gebruiken.
7. Om de draaitabel op te maken, kunt u de opties in de tabbladen Draaitabel hulpmiddelen gebruiken. Is als Excel? Nee, als is niet Excel.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe werkt Gegevensvalidatie?

In Excel kan de gegevensinvoer tot bepaalde cellen beperken door gegevensvalidatie te gebruiken, gebruikers vragen om geldige gegevens in te voeren wanneer een cel wordt geselecteerd, en een foutbericht weergeven wanneer een gebruiker ongeldige gegevens invoert. Waarom werkt Gegevensvalidatie niet? Het werkblad is beveiligd of wordt gedeeld: U kunt geen instellingen voor gegevensvalidatie wijzigen als uw werkmap is beveiligd of wordt gedeeld. U moet eerst het delen stoppen of de beveiliging van de werkmap opheffen.

Trouwens, hoe maak je een ja of nee vervolgkeuzelijst met kleur in excel?

Selecteer de lijst die u wilt vullen met de vervolgkeuzelijst JA of NEE en klik op Kutools > Keuzelijst > Gekleurde vervolgkeuzelijst om deze functie in te schakelen. Hoe cellen kleuren in Excel? In Excel kunnen cellen op verschillende manieren gekleurd worden. De eenvoudigste manier is door de cellen met de muis te selecteren en vervolgens op het tabblad 'Start' in het lint de knop 'Cellen kleuren' te selecteren. Dit opent een menu waarmee er een kleur kan worden gekozen.
Een andere manier is door de cellen te selecteren en vervolgens op het tabblad 'Formattering' in het lint de optie 'Achtergrondkleur' te selecteren. Dit opent een menu waarmee er een achtergrondkleur kan worden gekozen.
Als er meerdere cellen met dezelfde kleur gekleurd moeten worden, kan dit door de cellen te selecteren en vervolgens op het tabblad 'Start' in het lint de knop 'Cellen kleuren' te selecteren. Dit opent een menu waarmee er een kleur kan worden gekozen. Vervolgens selecteert u in hetzelfde menu de optie 'Alle cellen met dezelfde kleur kleuren'. Dit kleurt alle cellen met dezelfde kleur.

Dit in overweging nemend, wat als excel kleur?

In Excel, you can use conditional formatting to highlight cells that meet specific criteria. For example, you could use conditional formatting to highlight all cells that are greater than or equal to 75.

Door Marilou Prevet

Vergelijkbare artikelen

Wat is ghosting op een monitor? :: Wat houdt Gegevens validatie in?
Handige links