Huis > H > Hoe Kan Ik Een Excel Bestand Openen?

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

Kies de XLS / XLSX / CSV-bestandslink die u wilt openen met Microsoft Excel via de rechtermuisknop op de contextmenuknop. Het is zo simpel, gebruik gewoon het contextmenu met de rechtermuisknop om Microsoft Excel te kiezen wanneer u maar wilt open een spreadsheet met Microsoft Excel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe XLSX openen?

Programma's die het bestand XLSX openen

 1. Microsoft Excel.
 2. Apple Numbers.
 3. OpenOffice.org.
 4. NeoOffice.
 5. LibreOffice.
 6. iWork Numbers.
Hoe kan ik een Excel bestand bewerken? Als u in de bewerkingsmodus wilt werken, gaat u op een van de volgende manier te werk:
 1. Dubbelklik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken.
 2. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en klik vervolgens ergens op de formulebalk.
 3. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en druk vervolgens op F2.

Dienovereenkomstig, kan xlsx bestand niet openen?

Als u een .xlsx-bestand niet kunt openen, kan dat zijn omdat:
-U hebt Microsoft Excel niet op uw computer geïnstalleerd
-Het bestand is corrupt
-Het bestand is beveiligd en u hebt het wachtwoord niet
-U probeert het bestand te openen in een incompatibel programma
Als u Microsoft Excel niet hebt geïnstalleerd, kunt u het hier downloaden: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=10
Als het bestand corrupt is, kunt u proberen het te openen in een ander programma zoals Google Sheets of LibreOffice Calc. Als dat niet werkt, kan het bestand permanent beschadigd zijn en kunt u de gegevens niet meer openen.
Als het bestand met een wachtwoord is beveiligd, moet u het wachtwoord invoeren om het te openen. Als u het wachtwoord niet hebt, kunt u het bestand niet openen.
Als u het bestand probeert te openen in een niet-compatibel programma, moet u een programma gebruiken dat .xlsx-bestanden kan openen. Microsoft Excel is het populairste programma voor het openen en bewerken van deze bestanden, maar er zijn ook andere opties beschikbaar. Dienovereenkomstig, waarom kan ik excel niet openen? Er zijn een paar redenen waarom u Excel niet kunt openen. Een reden kan zijn dat u Microsoft office niet op uw computer hebt geïnstalleerd. Een andere reden kan zijn dat het bestand dat u probeert te openen corrupt is.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand bekijken

 1. Ga naar drive.google.com.
 2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 3. Dubbelklik op een bestand.
 4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Kan Excel-bestand niet openen op iPhone? Als u een bestand (bijvoorbeeld een Microsoft Excel-spreadsheet) wilt openen op uw iPhone of iPad, tikt u op het bestand in de spreadsheetweergave. Als u de spreadsheetweergave niet ziet, tikt u op de knop 'Terug' (op een iPhone of iPod touch) of op 'Spreadsheets' (op een iPad).

Hoe kan ik dat bestanden openen?

Gebruikers van Microsoft Windows-systemen kunnen de Microsoft Kladblok teksteditor gebruiken om een ​​DAT-bestand te openen, terwijl de Mac-gebruikers een Apple tekstverwerker kan gebruiken om dit te doen, al is het raadzaam om de specifieke software die is ontwikkeld om te creëren of te bepalen open en bekijk de Hoe moet ik Excel downloaden? "How should I download Excel?"
U kunt Excel downloaden via de website van Microsoft. Ga naar de pagina voor Excel-downloads en selecteer de versie van Excel die u wilt downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om Excel te downloaden en te installeren.

Mensen vragen ook: hoe werken met excel online?

Hoe kan ik Excel online gebruiken?
Er zijn verschillende manieren waarop u Excel online kunt gebruiken. Als u Excel gebruikt op een Windows-computer, kunt u de webapplicatie van Excel gebruiken die beschikbaar is op OneDrive of SharePoint Online. Als u een Mac gebruikt, kunt u de Excel-webapp gebruiken die beschikbaar is in de App Store.
U kunt ook de mobiele app gebruiken op een tablet of smartphone. Er zijn aparte apps voor iOS en Android.

Door Sedda

Vergelijkbare artikelen

Kan Excel-bestand niet openen in Windows 10? :: Waar staat xls voor?
Handige links