Huis > K > Kan Excel-Bestand Niet Openen In Windows 10?

Kan Excel-bestand niet openen in Windows 10?

Fix Excel-bestand opent geen probleem in Windows 10

 • Klik met de rechtermuisknop op het problematische Excel-bestand.
 • Klik nu op “ Eigendommen ​
 • U moet eerst naar de ' algemeen ”Tabblad.
 • Nu, controleren de optie ' Deblokkeer ​

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe zet je scroll lock uit?

Scroll Lock uitschakelen

 1. Als uw toetsenbord geen Schuifvergrendelingstoets heeft, klikt u op uw computer op Start> Instellingen > Toegankelijkheid >Toetsenbord.
 2. Klik op de knop Schermtoetsenbord om deze in te zetten.
 3. Wanneer het schermtoetsenbord op het scherm verschijnt, klikt u op de toets ScrLk.
Hoe bewerken inschakelen? Bewerken in uw document inschakelen
 1. Ga naar Bestand > Info.
 2. Selecteer Document beveiligen.
 3. Selecteer Bewerken inschakelen.

Hoe Word document bewerkbaar maken?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Word-document bewerkbaar te maken. De eerste manier is om op het tabblad "Bestand" te klikken en dan op "Info". Onder het gedeelte "Document beschermen" klikt u op "Bewerken beperken". Een nieuw venster verschijnt en u moet ervoor zorgen dat de optie "Bewerkingsbeperkingen" is geselecteerd. Klik vervolgens op het vervolgkeuzemenu "Alleen dit type bewerking in het document toestaan" en selecteer "Geen wijzigingen (alleen lezen)." De tweede manier om een Word-document bewerkbaar te maken is door op het tabblad "Beoordelen" te klikken en vervolgens op "Document beveiligen". Een nieuw venster verschijnt en u moet ervoor zorgen dat de optie "Bewerken beperken" is geselecteerd. Klik vervolgens op het keuzemenu "Alleen dit type bewerking in het document toestaan" en selecteer "Geen wijzigingen (alleen lezen)". Waarom kan ik mijn documenten niet meer openen? Als u uw documenten niet kunt openen, zijn er een paar mogelijke oorzaken. Eén mogelijkheid is dat het bestandsformaat niet compatibel is met uw tekstverwerkingsprogramma. Een andere mogelijkheid is dat het bestand corrupt is. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw tekstverwerkingsprogramma niet correct is geïnstalleerd.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

En nog een vraag, waar vind ik mijn bestanden?

Bestanden zoeken en openen

 • Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
 • Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
 • Tik op een bestand om het te openen.
Je kunt ook vragen waar vind ik mijn bestanden op samsung? Hoe vind je bestanden terug op je Android telefoon?
 1. Stap 1: Open de app-drawer.
 2. Stap 2: Druk op het mapje “Samsung”.
 3. Stap 3: Druk op Mijn bestanden.
 4. Stap 4: Druk op het vergrootglas icoon.
 5. Stap 5: Typ in het zoekveld de naam van je verloren bestand in. Je bestand wordt opgezocht.

Wat heb je nodig om PDF te openen?

Klik met de rechtermuisknop op het PDF-bestand en kies Openen met > Standaardprogramma kiezen (of Kies een andere app in Windows 10). Kies Adobe Acrobat Reader DC of Adobe Acrobat DC in de lijst met programma's en doe het volgende: (Windows 7 en eerder) Selecteer Dit type bestand altijd met dit programma openen. Trouwens, hoe excel openen op iphone? Er zijn twee manieren om Excel op je iPhone te openen. Je kunt het programma downloaden in de App Store, of je kunt het bestand openen in de Mail-app.

Dit in overweging nemend, is excel voor ipad gratis?

Excel voor iPad is helaas niet gratis. Dit komt omdat Microsoft Office voor iPad alleen beschikbaar is als abonnement. Dit betekent dat je maandelijks of jaarlijks een bedrag moet betalen om Office te gebruiken, inclusief Excel.

Door Bodwell Kozinski

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is een zip? :: Hoe kan ik een Excel bestand openen?
Handige links