Huis > W > Waar Vind Je De Geschiedenis Van Google Chrome?

Waar vind je de geschiedenis van Google Chrome?

Je geschiedenis bekijken

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis. Geschiedenis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: waar is mijn zoekgeschiedenis?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Wat kan je hier nog doen: Je kan filteren op datum of op Google product. Je kan het bijhouden van je geschiedenis afzetten. Dienovereenkomstig, waarom zie ik mijn zoekgeschiedenis niet meer? Tik op de kaart Web- en app-activiteit op Uitzetten. Als je Aanzetten ziet, staat Web- en app-activiteit uit en wordt de zoekgeschiedenis niet opgeslagen in je Google-account. Als je wilt, kun je Web- en app-activiteit aan laten en ervoor kiezen specifieke activiteit niet op te slaan in je Google-account.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als u uw geschiedenis verwijdert, wordt deze permanent verwijderd en kan niet worden hersteld. Hoe kan je de geschiedenis terughalen? Er zijn een paar manieren om de geschiedenis op te vragen. De eerste is gewoon het commando geschiedenis gebruiken. Dit toont alle commando's die in de huidige sessie zijn ingevoerd. De tweede manier is om het commando ! te gebruiken, waarbij het nummer is van het commando dat je uit de geschiedenis wilt halen. De derde manier is om het commando !! te gebruiken, dat het laatst ingevoerde commando herhaalt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, kan iemand mijn geschiedenis zien?

Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt. Daarvan, wat heb ik gezocht? Het enige wat je hoeft te doen is naar history.google.com/history gaan en zorgen dat je inlogt. Dan kun je precies vinden welke YouTube-filmpjes je hebt gekeken, wat voor zoektermen je hebt gebruikt en op welke plekken je vaak komt.

Vervolgens, waar worden zoekopdrachten opgeslagen?

Dus wil je weten welke vreemde dingen je ooit hebt opgezocht, welke delen van de wereld je hebt afgestruind in Google Maps of wat voor filmpjes je op YouTube hebt bekeken, ga dan naar history.google.com/history. Daar zie je per categorie wat je allemaal hebt gegoogeld. Dit in overweging nemend, waar blijft verwijderde geschiedenis? Als je een item uit je historie wilt verwijderen, klik je met de rechtermuisknop op het item en selecteer je 'Verwijderen uit historie'. Dit item wordt dan uit je browsergeschiedenis verwijderd.

Waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?

Waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?
Er zijn een aantal redenen waarom je je zoekopdrachten niet kunt verwijderen. Ten eerste bewaart Google een kopie van je zoekopdrachten, zodat ze je zoekhistorie kunnen bijhouden en je beter kunnen helpen bij het maken van nieuwe zoekopdrachten. Ten tweede kunnen andere gebruikers soms toegang hebben tot je zoekopdrachten, bijvoorbeeld als je ze deelt via een sociale media- of e-maildienst. Als je je zoekopdrachten wilt verwijderen, moet je contact opnemen met Google.

Door Hazard Feit

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang wordt zoekgeschiedenis bewaard? :: Hoe wis ik mijn geschiedenis op Samsung?
Handige links