Huis > H > Hoe Werkt Autosom In Excel?

Hoe werkt AutoSom in Excel?

Selecteer een cel onder of naast de getallen die u wilt optellen, klik op AutoSom op het tabblad Start en druk vervolgens op Enter. Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe uren en minuten omzetten naar decimalen Excel?

Selecteer een cel en typ de formule = A1 * 24 erin en druk op Enter om het resultaat eruit te halen, sleep indien nodig de vulgreep over het bereik om de formule toe te passen. 3. klikken OK. Nu is elke keer in één keer omgezet in een decimaal uur. Dus, hoe zet je minuten in excel? Tips: Om uu: mm: ss tijdnotatie om te zetten in minuten: =((HOUR(A2)*60)+MINUTE(A2)+(SECOND(A2)/60)); Om het uu: mm: ss-tijdformaat naar seconden om te zetten: = UUR (A2) * 3600 + MINUUT (A2) * 60 + TWEEDE (A2).

Vervolgens, hoe tijd aangeven in excel?

Om de tijd aan te geven in Excel kunt u de functie TIJD gebruiken. Deze functie heeft drie argumenten: het uur, de minuten en de seconden. Om bijvoorbeeld 1:30:15 PM aan te geven, gebruikt u de volgende formule:
=TIME(13,30,15)
U kunt de functie TIJD ook gebruiken om tijdwaarden op te tellen of af te trekken. Om bijvoorbeeld 1 uur en 15 minuten bij een tijdswaarde op te tellen, gebruikt u de volgende formule:
=TIME(UUR(tijdwaarde)+1,MINUTE(tijdwaarde)+15,SECONDE(tijdwaarde)) Dus, is 15 euro per uur veel? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over de persoon die de vraag stelt en zijn specifieke omstandigheden. In het algemeen is 15 euro per uur echter een relatief goed loon. In veel delen van de wereld zouden mensen graag zoveel geld per uur verdienen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoeveel is 15 euro bruto per uur?

10 euro per uur bruto is9,34 euro per uur netto
12 euro per uur bruto is10,68 euro per uur netto
13 euro per uur bruto is11,32 euro per uur netto
14 euro per uur bruto is11,91 euro per uur netto
15 euro per uur bruto is12,51 euro per uur netto
Wat is mijn nettoloon per uur? Netto betekent in diezelfde context juist: na aftrek van loonbelastingen en premies. Anders gezegd: het netto uurloon is het bedrag dat je werknemer uiteindelijk, na aftrek van alle premies en belastingen, verdient.

Hoe bereken je snelheid in meter per seconde?

Om te weten hoeveel meter je per seconde aflegt moet je de snelheid vermenigvuldigen met 1000. Je hebt dan het aantal meter per uur. 1 uur heeft 3600 seconden. Deel de uitkomst door 3600 en je weet hoeveel meters je per seconde aflegt. Trouwens, hoe ga je van meter per minuut naar km per uur? Dit kan door de m/min om te zetten in m/uur, en dan te delen door 1000. 1 m/min is 60 m/uur, dus als je de m/uur door 1000 deelt, kom je uit op 0,06 km/uur. Dit is natuurlijk niet erg handig, dus een snellere manier is door de m/min te delen door 16,7. Dit komt omdat 1 uur 60 minuten is, en 1000 meter 16,7 kilometer is. Dus als je de m/min door 16,7 deelt, kom je uit op km/uur.

Je kunt ook vragen hoeveel km lopen in 1 uur?

Een andere manier om dezelfde vraag te stellen is: "Hoeveel km kun je in 1 uur hardlopen?"

Door Neva Baquero

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel weegt een iPhone 11 Pro? :: Hoe verifieer ik mijn adres?
Handige links