Huis > H > Hoe Zet Je Ouderlijk Toezicht Uit?

Hoe zet je ouderlijk toezicht uit?

Toezicht stoppen

  1. Open Family Link. op je ouderapparaat.
  2. Selecteer het kind voor wie je het toezicht wilt stoppen.
  3. Tik op Instellingen beheren Accountgegevens. Toezicht stoppen.
  4. Bevestig dat je het toezicht wilt stoppen.
  5. Tik op Toezicht stoppen en volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je iemand uit Ouderlijk toezicht uit PS4?

Ga naar instellingen op je PS4 console.

Hoe schakel je Family Link uit als kind?

Family Link-meldingen in- of uitschakelen

  1. Open de Family Link-app .
  2. Tik linksboven op Menu. Instellingen voor meldingen.
  3. Tik op het type melding dat je wilt wijzigen.
  4. Schakel voor elk kind de functie voor het ontvangen van meldingen in of uit.
Dit in overweging nemend, hoe ouderlijk toezicht verwijderen? Ga naar pagina 3 van de systeeminstellingen en kies voor "PARENTAL CONTROLS".
  1. Kies voor "YES" om Ouderlijk toezicht te wijzigen.
  2. Er wordt je gevraagd de vier cijfers van je pincode in te voeren.
  3. Kies voor "CLEAR SETTINGS" en dan voor "YES" om je keuze te bevestigen.

Hoe werkt Gezinsdeling Apple?

Als u Gezinsdeling instelt, wordt u de gezinsorganisator. De organisator kan familieleden uitnodigen om lid te worden van de familiegroep en kan elke aankoop die een familielid doet goed- of afkeuren.
Om lid te worden van een gezin moet elk gezinslid een eigen Apple ID hebben en met een eigen account zijn aangemeld bij iCloud. Eenmaal aangemeld heeft elk gezinslid toegang tot de gedeelde inhoud, waaronder aankopen in iTunes, iBooks en App Store, abonnementen en het opslagplan.
Als je wilt voorkomen dat een gezinslid aankopen doet of toegang heeft tot bepaald materiaal, kun je Screen Time gebruiken om inhouds- en privacybeperkingen in te stellen. Daarvan, kan je apple boeken delen? Ja, u kunt apple books delen met andere mensen. Daarvoor moet u een Apple ID hebben en aangemeld zijn bij de iTunes Store. Zodra u bent aangemeld, kunt u door de iBooks Store bladeren en het boek selecteren dat u wilt delen. Op de pagina van het boek tikt u op de knop Delen en kiest u vervolgens hoe u het boek wilt delen. Je kunt delen via Mail, Berichten of AirDrop.

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik ouderlijk toezicht in?

Om ouderlijk toezicht in te stellen, opent u de app en tikt u op het profielpictogram rechtsboven. Als uw kind niet weet hoe hij een pincode moet maken, schakel dan ouderlijk toezicht in.

Is delen met gezin gratis?

Met behulp van gezinsdeling in iOS en macOS is het mogelijk om aankopen onderling te delen met je gehele gezin. Dit houdt in dat iedereen in het gezin elkaars aankopen gratis kan downloaden op hun eigen apparaten, tenminste als de ontwikkelaars dit toestaat. Wat is een Kinderaccount Apple? In plaats van een Apple ID met uw kind te delen, kunt u een Apple ID voor hem of haar aanmaken. Daarna kan hij of zij 'Delen met gezin', Berichten, de App Store en andere Apple voorzieningen gebruiken.

Hoe kun je een app delen?

App Store: tik bovenaan het scherm op uw profielafbeelding en tik op 'Aankopen'. Apple TV-app: tik op het tabblad 'Bibliotheek' en tik op 'Delen met gezin'. Dienovereenkomstig, hoe app delen met gezin apple? Om je app met je familie te delen, moet je eerst in je apparaat naar de instellingen gaan. Vervolgens moet je naar de sectie iCloud gaan en daar zal de optie 'Familiegroep' zichtbaar zijn. Als je daar op klikt, zal je de optie zien om een nieuwe familiegroep aan te maken of je aan te melden bij een bestaande familiegroep.

Men kan zich ook afvragen: is het mogelijk om je geboortedatum te veranderen?

Yes, it is possible to change your date of birth. You can do this by contacting the municipality where you were born and requesting a change.

Door Aigneis

Vergelijkbare artikelen

Wat eet ik op een dag app? :: Hoe werkt Google gezin?
Handige links