Huis > H > Hoe Maak Je Zelf Een Gif?

Hoe maak je zelf een GIF?

Als je Google Foto's op Android gebruikt, kun je een geanimeerde gif maken met behulp van je eigen foto's. Ga via Utilities naar Create New en vervolgens klik je op Animation. Kies een foto uit en druk op Create.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, waar komt gif vandaan?

Gif komt van nature voor in vele planten, dieren en mineralen. Sommige gifstoffen kunnen door mensen worden gemaakt, bijvoorbeeld als bestanddeel van pesticiden of insecticiden. Andere gifstoffen, zoals botulisme toxine, worden door bacteriƫn geproduceerd. Gifstoffen kunnen ook worden gemaakt door chemische reacties, bijvoorbeeld tijdens het fabriceren van bepaalde medicijnen of explosieven. Hoe bewerk ik een GIF? Om een GIF te bewerken, heb je speciale software nodig, zoals Adobe Photoshop of GIMP. Je kunt ook online GIF-editors gebruiken, zoals ezgif.com of gifmaker.me.
Om een GIF te bewerken in Photoshop, moet je eerst de afbeeldingen die je wilt gebruiken importeren. Klik dan op "Bestand" en "Afbeeldingen toevoegen". Selecteer de afbeeldingen die je wilt gebruiken en klik op "Openen".
Je ziet nu alle afbeeldingen in een lijst. Klik op de eerste afbeelding en ga naar "Beeld" en "Bijsnijden". Snijd de afbeelding zodat alleen het deel dat je wilt gebruiken overblijft. Herhaal dit voor alle afbeeldingen die je wilt gebruiken.
Als je klaar bent met bijsnijden, ga dan naar "Bestand" en "Opslaan als". Selecteer "Animated GIF" als het bestandsformaat en klik op "Opslaan".

Door Jamill

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een gif van een video? :: Hoe stuur je een GIF via Messenger?
Handige links