Huis > H > Hoe Maak Je Een Gif Van Een Video?

Hoe maak je een gif van een video?

Een gif maken van een nieuw filmpje:

  1. Druk in een chatgesprek op de cameraknop.
  2. Houd de opnameknop lang ingedrukt om een kort filmpje te schieten.
  3. Druk rechtsboven op het icoontje 'gif'
  4. En verzenden maar!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een gifje van een video iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een GIF te maken van een video op de iPhone. Een manier is om de ingebouwde Foto's app te gebruiken om een GIF te maken. Open hiervoor de video in de app Foto's en tik op de knop Delen. Tik vervolgens op de knop GIF maken en kies de instellingen voor je GIF. Een andere manier om een GIF te maken van een video op de iPhone is door de app GIPHY CAM van derden te gebruiken. Om deze app te gebruiken, opent u de video in de app en tikt u op de knop Opnemen. Tik vervolgens op de GIF-knop en kies de instellingen voor je GIF. Dit in overweging nemend, hoe kom je aan gifjes? Er zijn een paar manieren om aan GIF's te komen. Eén manier is om ze zelf te maken met een grafische editor zoals Photoshop. Een andere manier is om ze online te vinden met een zoekmachine zoals Google Images. Ten slotte kun je ook een site als Giphy gebruiken om GIF's te vinden en te delen.

Hoe maak je een Gifje op PC?

Er zijn een paar verschillende manieren om een GIF op een pc te maken. Eén manier is om een online GIF maker zoals MakeaGif.com te gebruiken. Een andere manier is om een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop of Adobe After Effects te gebruiken om een GIF te maken. Hoe maak je een eigen gif op WhatsApp? Er is geen ingebouwde GIF-maker in WhatsApp, maar er zijn een paar manieren waarop je je eigen GIF's kunt maken om te delen met je vrienden.
Als je een iPhone hebt, kun je de functie Live Photos gebruiken om van een korte videoclip een GIF te maken. Hiervoor open je het WhatsApp-gesprek waarin je de GIF wilt delen en houd je de foto of video die je wilt gebruiken ingedrukt. Er verschijnt een nieuw menu met de optie "Live Photos". Tik hierop en selecteer vervolgens de optie "GIF maken".
Als je geen iPhone hebt, kun je een online GIF-maker zoals Imgur of Giphy gebruiken om een GIF te maken van een videoclip of serie foto's. Zodra je je GIF hebt, kun je deze opslaan in je camerarol en vervolgens delen in WhatsApp, net zoals je dat met elke andere foto of video zou doen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Mensen vragen ook: hoe maak je een animated gif in photoshop?

Aan de slag!

  1. Maak een nieuw bestand map.
  2. Open je bestanden in Photoshop.
  3. Sorteer de laag-bestanden in Photoshop.
  4. Frames in het animatie-palet maken.
  5. Verander de duur van elk frame.
  6. Stel het aantal keren in dat de GIF zal spelen.
  7. Sla het GIF-bestand op.
  8. Test het GIF-bestand.
Waar kan ik gif vinden op iPhone? GIF's

Dit doet u als volgt:
  1. Open Berichten, tik op.
  2. Tik op.
  3. Als u een specifieke GIF zoekt, tikt u op 'Zoek afbeeldingen' en voert u een zoekwoord in, bijvoorbeeld 'verjaardag'.

Dit in overweging nemend, hoe kun je een gif versturen?

Gifje sturen (Android)

Tik op het tabblad Chats. Tik op de chat met de persoon die u wilt verblijden met een gif. Tik naast het tekstvak op de emoji. Tik onderin op GIF.
Waarom kan ik geen GIF sturen via WhatsApp? GIF's zijn niet toegestaan in WhatsApp omdat ze niet worden ondersteund door het platform. Dit betekent dat ze niet kunnen worden verzonden of ontvangen via WhatsApp. GIF's kunnen alleen worden bekeken op de website van WhatsApp of in de foto-album app.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een gif in een mail?

Er zijn twee manieren om een gif in een e-mail te plaatsen. De eerste is door de gif als bijlage aan de e-mail toe te voegen. De tweede is door de gif te embedden in de e-mail zelf.

Door Georgy

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je zelf een GIF iPhone? :: Hoe maak je zelf een GIF?
Handige links