Huis > W > Waarom Komt Mail In Reclame?

Waarom komt mail in reclame?

Sinds najaar 2013 komen e-mails bij Gmail binnen onder verschillende tabs. Eén ervan is de tab Reclame (Promotions). Alle nieuwsbrieven, dus ook die van u, komen bij Gmail automatisch onder deze tab binnen. Wellicht zien uw relaties deze tab als map voor ongewenste reclame, wat feitelijk niet het geval is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn gmail opschonen?

Optie 3: de Gmail prullenbak leegmaken

Ga naar de Gmail prullenbak om ook deze te legen. Dit kan weer via het zoekveld. Typ in: in trash: [enter]. Kies ervoor om de hele verzameling aan Gmail te selecteren en kies voor deleten / alle Gmail mails verwijderen.
Hoe krijg ik mijn mails weer binnen? mails

  1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen. Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad 'Accounts en import'.
  4. Controleer in het gedeelte 'E-mailberichten en contacten importeren' of je import wordt weergegeven.

Kan niet alle mails zichtbaar in Outlook?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet al uw e-mails in Outlook kunt zien:
1) Uw account is misschien niet correct ingesteld. Controleer of u het juiste e-mailadres, wachtwoord en serverinstellingen voor uw account hebt ingevoerd.
2) Misschien hebt u filters of regels ingesteld die bepaalde e-mails verbergen. Om uw filters/regels te controleren, gaat u naar het tabblad "Weergave" en klikt u op "Filters/regels weergeven".
3) Misschien hebt u e-mails gearchiveerd of op een andere locatie opgeslagen. Ga naar het tabblad "Bestand" en klik op "Archiveren" om te controleren of er gearchiveerde e-mails zijn. Om te controleren of er e-mails op een andere locatie zijn opgeslagen, gaat u naar het tabblad "Bestand" en klikt u op "Accountinstellingen" en vervolgens op "Gegevensbestanden".
4) Mogelijk zijn er e-mails verborgen in uw Postvak IN. Om verborgen e-mails te bekijken, gaat u naar het tabblad "Beeld" en klikt u op "Verborgen items weergeven".
5) Mogelijk zijn er e-mails uit uw Postvak IN verwijderd. Ga naar de map "Verwijderde items" om verwijderde e-mails te bekijken. Dus, waarom verdwijnen mijn mails op mijn telefoon? Er zijn een paar redenen waarom dit kan gebeuren. Een mogelijkheid is dat uw telefoon is ingesteld om e-mails na een bepaalde tijd te verwijderen. Een andere mogelijkheid is dat uw telefoon niet is gesynchroniseerd met uw e-mailaccount. Als dit het geval is, moet u de gegevens van uw e-mailaccount invoeren in de instellingen van uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waar zijn mijn oude mails Outlook?

Als u de map Herstelbare items wilt openen, gebruikt u een pc of Mac.

  1. Selecteer in het linkerdeelvenster de map Verwijderde items.
  2. Bovenaan de berichtenlijst, selecteert u Items die uit deze map zijn verwijderd herstellen.
  3. Selecteer de items die u wilt terugzetten en kies Herstellen. Notities:
Hoe krijg ik mijn postvak IN weer terug? Het beste kun je kijken of deze mappen wel echt zijn verdwenen of dat ze niet meer zichtbaar zijn op je tablet. Je kunt dit doen door de webversie van je email te openen en te zoeken naar deze mappen. Waarschijnlijk vind je ze daar gewoon.

Dus, hoe lang blijft ongewenste mail bewaard?

Berichten die langer dan 10 dagen in de map ongewenst staan worden automatisch verwijderd. Hoe uitschrijven nieuwsbrieven? Om je af te melden van nieuwsbrieven kun je gewoonlijk op een link onderaan de nieuwsbrief klikken. Dit staat meestal 'unsubscribe', 'afmelden' of 'uitschrijven'. Als je op de link klikt, word je doorgestuurd naar een webpagina waar je je afmelding kunt bevestigen.

Hoe kom ik van die irritante reclames af?

Om van die irritante advertenties af te komen, kunt u een adblocker installeren. Adblockers zijn programma's die advertenties automatisch blokkeren. Er zijn veel verschillende adblockers beschikbaar, dus kies degene die het beste bij u past. Sommige adblockers zijn gratis, terwijl andere een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding vragen.

Door Collis

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je niet kan inloggen op YouTube? :: Hoe mail van reclame naar inbox?
Handige links