Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Niet Kan Inloggen Op Youtube?

Wat moet je doen als je niet kan inloggen op YouTube?

Als je niet kunt inloggen met je YouTube-gebruikersnaam, probeer dan in te loggen bij YouTube met je Google-account . Voer daarna hetzelfde wachtwoord in dat je gebruikt als je inlogt bij YouTube. Je logt nog steeds in bij hetzelfde account als altijd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik niet meer inloggen op Spotify?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen. Als je je e-mailadres of gebruikersnaam bent vergeten, ga je naar de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen en voer je e-mailadressen in die mogelijk aan je account zijn gekoppeld. Hoe krijg ik mijn navigatiebalk van Outlook weer op de oorspronkelijke plaats? De knoppen op de navigatiebalk wijzigen

  1. Klik onder in het navigatiedeelvensterop Knoppen configureren en klik vervolgens op Opties voor navigatiedeelvenster.
  2. Klik in de lijst Knoppen weergeven in deze volgorde op de knop die u wilt wijzigen en klik vervolgens op Omhoog of Omlaag.

Daarvan, hoe kom ik in mijn postvak?

Om in uw inbox te komen, moet u eerst uw e-mailprogramma openen. Zodra uw e-mailprogramma geopend is, ziet u een lijst met uw e-mailaccounts. Zoek het account dat u wilt openen en klik erop. Dit opent uw inbox voor dat account. Hoe krijg ik mijn oude Outlook weer terug? Er zijn een paar manieren om dit aan te pakken, afhankelijk van wat u precies bedoelt met "oude Outlook". Als u gewoon wilt terugkeren naar een vorige versie van de Outlook-desktopapplicatie, kunt u dat doen door de huidige versie te verwijderen en vervolgens de oudere versie opnieuw te installeren vanuit uw Microsoft-account. Als u een eerdere back-up van uw Outlook-gegevens wilt herstellen, kunt u dat doen door het back-upbestand te openen in de huidige versie van Outlook. Als u ten slotte oude e-mails van een server of e-mailprovider wilt terughalen, kunt u dat doen door contact op te nemen met uw provider en toegang te vragen tot het e-mailarchief van uw account.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

En nog een vraag, waar zijn mijn contactpersonen in e-mail voor windows 10?

Op een computer met Windows 10 staat standaard de app Personen. Dit programma is een soort adressenboekje. Allerlei gegevens van contactpersonen, zoals e-mailadressen, woonadres en telefoonnummer, staan hierin. De app Personen is ook gekoppeld aan de app Mail. Waar vind ik het adresboek van Outlook? Een adresboek weergeven

Kies op het tabblad Start in de groep Zoeken de optie Adresboek. Kies in de lijst Adresboek het adresboek dat u wilt weergeven.

Hoe schrijf je e-mailadres?

De correcte spelling is e-mailadres, met koppelteken. In een woord dat bestaat uit een initiaalwoord (zoals e van electronic) en een zelfstandig naamwoord (zoals mail), staat er een koppelteken tussen beide delen: e-mail, e-boek, pc‐tafel, plasma-tv. Wat is mijn gebruikersnaam? "What is my username?" is een technische vraag waarop een gedetailleerd antwoord wordt gegeven. In het Nederlandse taalgebied is de gebruikersnaam gewoonlijk hetzelfde als de gebruikersnaam die u gebruikt om in te loggen op het systeem, maar dit is niet altijd het geval. In sommige gevallen is de gebruikersnaam een e-mailadres of een uniek identificatienummer dat wordt toegewezen aan een gebruiker door een beheerder. Als u niet zeker weet wat uw gebruikersnaam is, kunt u contact opnemen met de beheerder van het systeem of de klantenservice van de aanbieder.

Hoe kom ik achter mijn DigiD gebruikersnaam?

Als je je DigiD-gebruikersnaam bent vergeten, kun je deze opvragen via de DigiD-website. Vul je achternaam, geboortedatum en burgerservicenummer (BSN) in. Je ontvangt dan een beveiligde code via de post. Met deze code kun je inloggen op de DigiD-website en je gebruikersnaam opvragen.

Door Rosabella Rishel

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn Gmail-app? :: Waarom komt mail in reclame?
Handige links