Huis > W > Welke Browsers Ondersteunen Flash Nog?

Welke browsers ondersteunen Flash nog?

Aangezien de flitser na 2020 niet meer wordt ondersteund, wordt deze standaard uitgeschakeld in de nieuwe Microsoft Edge. Andere browsers zoals Google Chrome, Mozillaen Safari zijn ook van plan om Adobe Flash te verwijderen in dezelfde periode.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, hoe kan je flash uitschakelen?

Onderin het menu kun je 'voorkeuren' openen. Ga hier in de menubalk naar 'beveiliging'. Vervolgens moet je 'website setting options' openen die naast 'internet plug-ins' staat. Je kunt hier dan van het linker menu Adobe Flash Player kiezen en de optie blokkeren kiezen. Waarom wordt Adobe Flash Player niet meer ondersteund? Al in 2017 is aangekondigd dat Adobe in 2020 zou stoppen met de ondersteuning van Flash Player. De beveiliging van het programma blijkt gemakkelijk te kraken, wat het een prooi maakt voor hackers en criminelen. Bovendien werkt Flash niet zo goed op smartphones.

Wat komt er in de plaats van Flash Player?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de vervanging van Flash Player zal variëren afhankelijk van het specifieke gebruik. In het algemeen echter zullen nieuwere technologieën zoals HTML5, WebGL en WebAssembly Flash Player op de lange termijn waarschijnlijk vervangen. Welke browser ondersteunt Flash 2021? Het antwoord op deze vraag hangt af van welke versie van Flash u bedoelt. Flash Player 2021 wordt ondersteund door de nieuwste versies van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari. Adobe ontwikkelt echter geen Flash Player meer voor mobiele browsers, dus het wordt niet ondersteund op Android- of iOS-apparaten.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dienovereenkomstig, welke versie van flash player heb ik?

Het versienummer van Flash achterhalen

Onder het kopje Plug-ins zie je Shockwave Flash staan, gevolgd door het serienummer. In Chrome: Typ chrome://plugins in de adresbalk. In het daaropvolgende venster zie je Adobe Flash Player staan, met daarachter het versienummer.
Daarvan, hoe installeer je adobe flash player? Onder Windows moet u Flash Player apart installeren voor Internet Explorer en Firefox, Opera en andere niet-IE browsers. Ga dus met meerdere browsers naar de downloadpagina. Dit geldt ook voor macOS. Google Chrome heeft de Flash-plugin standaard ingebouwd, dus die hoeft u voor Googles browser niet los te downloaden.

Heb ik Adobe Shockwave Player nodig?

Over de beëindiging van Shockwave Player

Adobe is op gestopt met Shockwave Player. U kunt Shockwave Player voor Windows niet meer downloaden van de Adobe-website.
Men kan zich ook afvragen: is html5 gratis? HTML5 is een open standaard voor het structureren van inhoud en het presenteren van gegevens op het World Wide Web. De standaard is gebaseerd op HTML, CSS en JavaScript.

Daarvan, hoe kan ik spelletjes spelen zonder flash player?

Als je geen Flash-player hebt, kun je geen spellen spelen die Flash vereisen. Er zijn echter veel spellen die geen Flash vereisen. Veel populaire spellen, zoals Minecraft en Roblox, werken zonder Flash. Als je een spel wilt spelen dat Flash vereist, kun je de Flash-player downloaden en installeren.

Door Ullund

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Flash Player updaten? :: Waarom niet alle boeken op Kobo plus?
Handige links