Huis > W > Waarom Niet Alle Boeken Op Kobo Plus?

Waarom niet alle boeken op Kobo plus?

Waarom kan ik sommige boeken niet lezen? Je kunt niet zomaar alle titels van Kobo lezen met een abonnement. Echter zijn er via Kobo Plus honderdduizenden ebooks en luisterboeken beschikbaar en er worden steeds nieuwe boeken toegevoegd. Je hebt dus altijd toegang tot een ruim assortiment .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan gedownloade boeken niet openen?

Als uw e-boek of audioboek niet kan worden geopend of gedownload, probeert u de volgende stappen.

  • Stap 1: De verbinding en updates controleren.
  • Stap 2: Opnieuw laden en opnieuw downloaden.
  • Stap 3: Laad de Google Play Boeken-app opnieuw.
  • Stap 4: Check of het boek is verborgen.
Hoe zet je boeken van de bibliotheek op je e-reader? Klik op het e-book dat je naar je e-reader wilt kopiëren. Sleep dit e-book naar je e-reader. Of druk op de rechtermuisknop, selecteer 'Kopieer naar computer/apparaat', en klik op jouw e-reader. Je e-book wordt nu gekopieerd naar je e-reader.

Dienovereenkomstig, kan geen boeken op kobo zetten?

Nee, je kunt geen boeken op een Kobo zetten. Kobo is een e-reader en ondersteunt geen fysieke boeken. Hoe kan ik een ePub bestand openen? Er zijn een paar verschillende manieren om een ePub-bestand te openen. Eén manier is het downloaden van een speciale ePub-lezer op uw computer of mobiele apparaat. Enkele populaire ePub-lezers zijn Adobe Digital Editions, Calibre en iBooks. Zodra u een van deze programma's hebt geïnstalleerd, zou u uw ePub-bestand moeten kunnen openen door erop te dubbelklikken.
Een andere manier om een ePub-bestand te openen is door het te uploaden naar een online dienst die het kan omzetten in een PDF. Eén zo'n dienst is Zamzar.com. Om deze dienst te gebruiken gaat u gewoon naar de website en uploadt u uw ePub-bestand. Zodra het is geconverteerd, kunt u de PDF downloaden naar uw computer.
Als u gewoon de inhoud van een ePub-bestand wilt bekijken zonder het te converteren, kunt u proberen het te openen met een teksteditor zoals Notepad++ of Sublime Text. Houd er echter rekening mee dat het bestand niet correct geformatteerd zal zijn en moeilijk leesbaar.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik een acsm bestand om in epub?

Van ACSM- naar EPUB-bestand

ACSM bestand. Door dit bestand te openen in Adobe Digital Editions op je computer of laptop, wordt het gekoppeld aan je Adobe-ID en wordt het omgezet in een EPUB-bestand - dit is het bestandsformaat dat je e-reader herkent.
Kan ACSM niet openen? Als de problemen met het openen van ACSM-bestanden nog steeds optreden, zelfs na het installeren van Adobe Digital Editions, is het mogelijk dat u een verouderde versie van de software hebt. Controleer op de website van de ontwikkelaar of een nieuwere versie van Adobe Digital Editions beschikbaar is.

Wat is een ACSM?

acsm. Dit bestand duidt erop dat u een e-book heeft gekocht met een zware beveiliging: Adobe DRM (digital rights management). Zo'n e-book kunt u uitsluitend lezen in een e-reader (of smartphone, tablet of desktop-computer) die ook Adobe DRM ondersteunt. Dit in overweging nemend, wat is een drm beveiliging? Een DRM-beveiliging is een beveiligingssysteem dat wordt gebruikt om digitale inhoud te beveiligen. Het werkt door toegang tot de inhoud te beperken tot alleen die apparaten die de benodigde DRM-software hebben. Deze software maakt het mogelijk om de inhoud te decoderen en te bekijken. Zonder deze software zal de inhoud niet toegankelijk zijn.

Wat is SDRM EPUB?

SDRM EPUB is een gedigitaliseerd boek in het EPUB-formaat waarvoor DRM (Digital Rights Management) is toegepast. SDRM EPUB betekent dat het boek alleen geopend kan worden met een softwareprogramma dat de nodige decryptie-instellingen bevat. Dit is een beveiligingsmaatregel om te voorkomen dat het boek illegaal wordt gekopieerd of gedeeld.

Door Balthasar

Vergelijkbare artikelen

Welke browsers ondersteunen Flash nog? :: Hoe DRM verwijderen?
Handige links