Huis > H > Hoe Zet Je 2 Staps Verificatie Aan?

Hoe zet je 2 Staps verificatie aan?

Aanrader: een Authenticator-app gebruiken

Je kunt vaak op twee manieren tweestapsverificatie instellen: Je vult een code in die je per sms ontvangt. Je vult een code in die de Authenticator-app op je telefoon doorgeeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom verificatie in twee stappen WhatsApp?

Tweestapsverificatie is een optionele functie die uw account beter beveiligt. U krijgt een verificatiescherm te zien nadat u uw telefoonnummer hebt geregistreerd.

Hoe werkt Google verificatiecode?

Log in op uw e-mailadres om uw account te verifiëren

Terwijl u uw account maakt, ontvangt u een e-mail van Google. Open de e-mail en zoek de verificatiecode. Geef de verificatiecode op wanneer dit wordt gevraagd om het maken van uw account te voltooien.
Wat dit betreft, is tweestapsverificatie google verplicht? Sinds 1 november verplicht Google ook twee miljoen YouTubers om tweestapsverificatie te gebruiken op hun accounts. Doen ze dat niet, dan kunnen ze mogelijk geen nieuwe video's meer uploaden. Of de veiligheidsinstellingen van je Google-account kloppen, is te checken via Security Checkup.

Vervolgens, wat is een verificatieapp?

Een verificatie-app is een soort software die helpt de identiteit te verifiëren van iemand die toegang probeert te krijgen tot een computer of online account. De app kan verschillende methoden gebruiken om de identiteit van de persoon te verifiëren, zoals een wachtwoord, een persoonlijk identificatienummer (PIN) of een biometrische factor zoals een vingerafdruk. Wat dit betreft, hoe kom ik aan een verificatiecode? Er zijn een paar manieren om een verificatiecode te krijgen:
1. De meest gebruikelijke manier is om uw e-mailadres te gebruiken. Voer gewoon uw e-mailadres in het veld voor de verificatiecode in en u zou binnen enkele minuten een code via e-mail moeten ontvangen.
2. U kunt ook uw mobiele telefoonnummer gebruiken. Voer uw mobiele telefoonnummer in het veld voor de verificatiecode in en u ontvangt een sms met uw code.
3. Als u een Google Voice-account hebt, kunt u dat gebruiken om uw verificatiecode te ontvangen. Voer gewoon uw Google Voice-nummer in het veld voor de verificatiecode in en u ontvangt een telefoontje met uw code.
4. Tot slot kunt u een fysieke beveiligingssleutel gebruiken. Als u een fysieke beveiligingssleutel hebt, kunt u deze in de USB-poort van uw computer steken en op de knop op de sleutel drukken om een verificatiecode te genereren.

Gerelateerde artikelen

Welke verificatie-app?

Onze top authenticator app is deze. Degenen die tweestapsverificatie gebruiken zullen waarschijnlijk naar Google gaan. Authy. De 2FA app is prima, maar niet perfect. Microsoft Authenticator. Een persoon die werkt voor Aegis Authenticator.

Wat is de prompt in Google?

Google-prompts geven informatie over het apparaat, de locatie en het tijdstip van de inlogpoging zodat je verdachte activiteit kunt detecteren. Je kunt verdachte activiteit blokkeren. Als je niet hebt geprobeerd in te loggen op je account, tik je op Nee in de melding om je account te beveiligen. Dus, hoe werkt een google identificatie?

Verificatie in 2 stappen aanzetten

  1. Open je Google-account.
  2. Klik in het navigatievenster op Beveiliging.
  3. Selecteer onder Inloggen bij Google de optie Verificatie in 2 stappen. Aan de slag.
  4. Volg de stappen op het scherm.

Hoe moet je je authenticeren?

De meestgebruikte apps zijn Authy (Android, Apple), Google Authenticator (Android, Apple) en Microsoft Authenticator (Android, Apple). Ze werken met alle websites en diensten die een tweefactorauthenticatie-app ondersteunen. Waarom vraagt Google om pincode? Google vraagt om een PIN omdat het bedrijf wil voorkomen dat onbevoegde personen toegang krijgen tot de account. Daarnaast helpt het Google om te bepalen of de account-informatie up-to-date is.

Je kunt ook vragen wie probeert in te loggen op mijn google-account?

De beveiligingsinstellingen van je Google-account bepalen wie toegang heeft tot je account en wat ze kunnen doen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat alleen jij toegang hebt tot je account, of dat je vrienden of familie ook toegang hebben.

Door Pastelki

Vergelijkbare artikelen

Wat is een gekoppeld account? :: Kan Google op dit moment niet bereiken?
Handige links