Huis > K > Kan Google Op Dit Moment Niet Bereiken?

Kan Google op dit moment niet bereiken?

Start je apparaat opnieuw op en probeer de zoekopdracht opnieuw. Als je verbinding met internet kunt maken, kun je de Google-app updaten naar de nieuwste versie. Als je wilt nagaan of je resultaten krijgt, probeer je de zoekopdracht opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Trouwens, waarom loopt google steeds vast?

Google bevestigt dat Android-apps crashen door probleem System WebView. Google heeft bevestigd dat een probleem met crashende apps te wijten is aan een update van System WebView, een toepassing in Android die apps gebruiken om webcontent te laten zien. Onder meer Gmail gebruikt die toepassing. Je kunt ook vragen waarom werkt google discover niet? Google Discover heeft toegang tot internet nodig om het laatste nieuws op te halen. Als u het gebruik van achtergrondgegevens heeft uitgeschakeld, kan de feed niet worden bijgewerkt. Om dit op te lossen, schakelt u het gebruik van achtergrondgegevens voor Discover in en uw probleem wordt verholpen.

Wat te doen als een app steeds stopt?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen als een app blijft stoppen. Ten eerste kunt u proberen uw apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren. U kunt ook proberen de cache van de app te wissen. Als geen van deze dingen werkt, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor hulp. Trouwens, hoe verwijder je updates van google? Als u een update van Google wilt verwijderen, moet u naar de Google Play Store gaan en de app vinden waarvoor u de update wilt verwijderen. Zodra u de app hebt gevonden, moet u op de knop "Verwijderen" tikken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat moet je doen als Google het niet doet?

Androidte

Probeer eerst deze algemene oplossingen voor Chrome-crashes

  1. Sluit elk tabblad behalve het tabblad waarop de foutmelding wordt weergegeven.
  2. Sluit andere apps of programma's die worden uitgevoerd.
  3. Onderbreek app- of bestandsdownloads.
Waarom werkt mijn Google niet meer? Verwijder Chrome en installeer Chrome opnieuw.

Er kan iets mis zijn met je Chrome-profiel waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Verwijder Chrome en zorg ervoor dat je het selectievakje voor het verwijderen van de browsegegevens aanvinkt. Installeer Chrome vervolgens opnieuw.

Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met het netwerk?

Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Status > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen. Wacht totdat uw pc opnieuw wordt gestart en kijk of dit het probleem oplost. Hoe krijg ik Google weer terug? Om Google weer te krijgen, volg je deze stappen:
1. Ga naar de Google instellingen op je apparaat.
2. Tik op 'Accounts' en vervolgens op 'Google'.
3. Selecteer de account die je wilt verwijderen.
4. Tik op 'Account verwijderen' en bevestig je keuze.
5. Herstart je apparaat.
6. Ga naar de website van Google en maak een nieuwe account aan.

Hoe reset je Google?

Om Google opnieuw in te stellen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de Google Account-pagina en meld je aan.
2. Klik op 'Accountgegevens wijzigen'.
3. Klik op 'Basisinstellingen'.
4. Klik op 'Account resetten'.
5. Volg de instructies op het scherm.

Door Hime

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je 2 Staps verificatie aan? :: Hoe werkt Microsoft Translator?
Handige links