Huis > H > Hoe Sonos Met Stem Bedienen?

Hoe Sonos met stem bedienen?

Zodra je de microfoon aanzet op je Sonos One of Beam, kun je tegen de Assistent praten. Die zet je aan door op de knop bovenop de speaker te drukken. Zodra de Sonos jouw 'OK Google' verstaat, hoor je wat zachte bliepjes en kun je een commando geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Apple TV bedienen met iPhone?

Volg de instructies op het scherm om een viercijferig wachtwoord op uw iPhone, iPad of iPod touch in te voeren wanneer daarom wordt gevraagd.

Dienovereenkomstig, welke sonos heeft stembediening?

De Sonos One en de Sonos Beam hebben een ingebouwde Google Assistant. Wanneer je over één van deze 2 speakers beschikt, kun je andere Sonos speakers in huis ook indirect spraakgestuurd bedienen. Waarom reageer je niet op hey Google? Als de Google Assistent niet werkt of reageert op 'Hey Google' op je Android-apparaat, zorg er dan voor dat de Google Assistent, Hey Googleen Voice Match aan staan: Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'.

Wat kun je zeggen tegen Google Assistant?

Er zijn een paar dingen die je tegen Google Assistant kunt zeggen:
"Wat kun je doen?" - Dit geeft je een lijst met mogelijke commando's
"Bel [naam]" - Hiermee kun je een oproep plaatsen met je Google Assistant
"Hoe is het weer?" - Dit geeft je de huidige weersomstandigheden
"Wat is het nieuws?" - Dit geeft je een samenvatting van de topverhalen van de dag. Dienovereenkomstig, hoe bedien ik mijn sonos? Aangenomen dat je wilt weten hoe je een Sonos-systeem bestuurt:
De Sonos-app (beschikbaar voor iOS en Android) is de beste manier om je Sonos-systeem te bedienen. Met de app kun je het volume aanpassen, groepen Sonos-luidsprekers instellen, stereoparen maken, muziekbronnen beheren en meer.
Als je geen mobiel apparaat hebt, kun je je Sonos-systeem ook met een computer bedienen. Hiervoor moet je de Sonos Desktop Controller-app downloaden (beschikbaar voor Windows en Mac). Met de Desktop Controller-app kun je het volume aanpassen, luidsprekers groeperen, stereoparen instellen en muziekbronnen beheren.
Tot slot kun je je Sonos-systeem ook bedienen met spraakopdrachten, als je een Amazon Echo, Google Home of Apple Siri-apparaat hebt. Om spraakbesturing in te stellen, moet u uw Sonos-account koppelen aan uw Amazon-, Google- of Apple-account. Zodra u dat hebt gedaan, kunt u spraakopdrachten gebruiken om muziek af te spelen / te pauzeren, het volume aan te passen, nummers over te slaan en meer.

Gerelateerde artikelen

Kan je met je telefoon de tv bedienen?

U kunt uw telefoon op uw tv aansluiten met de SmartThings-app. Het is eenvoudig.

Hoe Sonos aanzetten?

In 8 stappen ben je klaar:

  1. Zet de speaker aan.
  2. Download de app van Sonos.
  3. Kies voor Standaard of BOOST installatie.
  4. Creëer een tijdelijk netwerk.
  5. Selecteer de Sonos speaker op je apparaat.
  6. Geef de Sonos speaker een (locatie) naam.
  7. Voeg extra Sonos speakers toe.
  8. Zet op je apparaat je muziekbestand aan.
Trouwens, wat is het verschil tussen sonos one en one sl? Wat is het verschil tussen de Sonos One SL en Sonos One? Eigenlijk is het enige verschil tussen beide Sonos speakers de aanwezigheid van ingebouwde microfoons in de Sonos One. De Sonos One SL heeft geen microfoons en kan je dus niet bedienen met je stem.

Trouwens, hoe duur is een google assistent?

De prijs van de Google Home is € 149 per stuk. De mini variant kost € 59. Wat is de juiste Sonos app? De Sonos-app is de enige app die je nodig hebt voor je Sonos-speakers. De app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. In de app kun je muziek selecteren en afspelen vanaf je telefoon, tablet of computer. Je kunt ook je Sonos-speakers instellen, bijvoorbeeld de volumeniveaus aanpassen of een alarmsignaal instellen.

Dus, kan spraakmodel niet opnieuw trainen?

Nee, je kunt het speechmodel niet opnieuw trainen. Het is een vastgesteld algoritme dat niet aanpasbaar is.

Door Manara Cocchia

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset ik mijn Google Home? :: Hoe werkt Google Assistant speaker?
Handige links