Huis > H > Hoe Gebruik Ik Google Assistant?

Hoe gebruik ik Google Assistant?

De Google Assistent openen met je stem

  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'.
  2. Tik onder Populaire instellingen op Voice Match.
  3. Zet Hey Google aan. Zet de Google Assistent aan als je Hey Google niet kunt vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Is Google Assistent gratis?

Google Assistent is gratis te gebruiken en beschikbaar voor Android en iOS. Om Google Assistent te gebruiken logt u eerst in met uw Google-account. Hoe duur is een Google Assistent? De Google Assistent spreekt sinds afgelopen zomer wel Nederlands. En nu ook de commando's voor de Google Home-speakers zijn vertaald, worden de speakers ook in Nederland verkocht. De 'gewone' Google Home kost 149 euro, terwijl de kleinere Mini-luidsprekers voor 59 euro per stuk worden verkocht.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik hey google aan?

Er zijn een paar manieren om Hey Google in te schakelen:
1. U kunt "Ok Google" of "Hey Google" tegen uw telefoon of tablet zeggen
2. U kunt de Google-app openen en op het pictogram Microfoon tikken
3. U kunt naar Instellingen -> Stem -> "Ok Google"-detectie gaan en deze inschakelen
Als u Hey Google vanaf elk scherm op uw apparaat wilt gebruiken, kunt u naar Instellingen -> Stem -> "Ok Google"-detectie gaan en de optie Vanaf elk scherm inschakelen. Wat kun je allemaal met Hey Google? Met Hey Google kun je veel dingen doen. Je kunt het vragen stellen, dingen voor je laten doen en er zelfs een gesprek mee voeren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe zet ik de Google Assistent uit?

Google Assistent uitzetten op Android

  1. Activeer de Google Assistent.
  2. Klik op 'Verkennen' (kompas-icoon).
  3. Klik rechtsboven op je profielfoto en daarna op 'Instellingen'.
  4. Ga naar 'Assistent'.
  5. Scrol naar beneden en klik onder het kopje 'Assistent-apparaten' op 'Telefoon'.
  6. Verschuif de schakelaar tot hij grijs kleurt.
Kan ik Hey Google veranderen in iets anders? Ga naar en tik op 'Algemene instellingen' Tik op 'Instellingen' en selecteer vervolgens 'Assistent' Hiermee krijgt u toegang tot 'Google Home Voice Assistant-instellingen'

Kan ik met Google praten?

Zeg 'Hey Google' en stel je vraag of spreek een opdracht uit. Luister naar het antwoord. Stel nog een vraag of spreek een opdracht uit. Als Verder praten aan staat, blijft de Google Assistent ongeveer acht seconden luisteren of er vervolgvragen komen. Hoe veilig is Google Assistent? De beveiliging van Google Assistant is afhankelijk van de beveiligingsniveaus die zijn ingesteld op het apparaat waarop het wordt uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een wachtwoord, patroon of gezichtsherkenning is ingesteld op het apparaat, moet de gebruiker deze eerst invoeren voordat hij toegang tot Google Assistant krijgt. Daarnaast maakt Google Assistant gebruik van beveiligde servers om de gegevens van de gebruiker op te slaan en te verwerken.

Men kan zich ook afvragen: wie zit er op mijn google account?

Er zijn twee manieren om te achterhalen wie er toegang heeft tot je Google-account. Allereerst kun je naar het beveiligingsgedeelte van je account gaan en daar zie je een lijst met alle recente activiteiten op je account. Als je iemand ziet die toegang heeft tot je account maar niet herkent, kun je die persoon blokkeren. Daarnaast kun je ook naar de instellingen van je account gaan en daar kun je zien wie er toegang heeft tot je account en wat ze precies kunnen doen.

Door Meraree

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Google Assistant op Sonos? :: Hoe zet ik mijn smartphone uit?
Handige links