Huis > W > Welke Smartwatch Werkt Met Google Fit?

Welke smartwatch werkt met Google Fit?

Wearables voor Google Fit

  • Pebble-smartwatch: Standaard biedt de Pebble geen koppeling met Google Fit, maar je kunt het wel voor elkaar krijgen via de PlexFit-app.
  • Sony SmartBand 2: Een fitnesstracker van Sony die goed samenwerkt met Google Fit.
  • Xiaomi Mi Band Pulse: Voor de budgetkopers zijn er de producten van Xiaomi.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Welke apps koppelen Google Fit?

Je kunt bepalen welke apps gegevens kunnen delen met Fit:

  • Open de Google Fit-app.
  • Tik op Profiel.
  • Tik op Gekoppelde apps beheren.
  • Als je de volledige lijst met gekoppelde apps wilt bekijken, tik je op de dropdownpijl.
  • Als je geen informatie meer wilt delen tussen Fit en een andere app, tik je op de app.
Men kan zich ook afvragen: hoe meet google fit stappen? Google Fit maakt gebruik van de sensoren van je telefoon of een hartslagmeter om je hartpunten en stappen bij te houden. Als je een apparaat met een hartslagsensor hebt dat geschikt is voor Google Fit (zoals een smartwatch), berekent Google Fit je hartpunten en stappen terwijl je beweegt.

Wat kost Google Fit?

De Google Fit-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Voor sommige functies is echter een betaald abonnement nodig. Wil je bijvoorbeeld je hartslag bijhouden of de app gebruiken om workouts in te plannen, dan moet je een maand- of jaarabonnement afsluiten. De kosten van het abonnement variëren afhankelijk van welke functies je wilt gebruiken. Mensen vragen ook: wat zijn goede apps voor gezondheid? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van ieders specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele populaire apps die nuttig kunnen zijn voor het bijhouden van gezondheidsgegevens en het bevorderen van gezonde gewoonten zijn echter Fitbit, MyFitnessPal en Headspace.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Welke smartwatch werkt met Wear OS?

Best Wear OS-smartwatches in 2022

  • Samsung Galaxy Horloge 4.
  • TicWatch Pro 3.
  • Fossiele Gen 6.
  • TicWatch E3.
  • Tag Heuer Verbonden.
Vervolgens, kan ik samsung health koppelen aan google fit? Tik in het scherm "Initialisatieacties" op "Controleer Google Fit-verbinding". Dit opent het inlogscherm van Google. Selecteer het account dat je gebruikt met Google Fit. Tik vervolgens op 'Activiteitsgegevens autoriseren' om Health Sync toegang te geven tot uw activiteit.

En nog een vraag, welke apps wear os?

DownloadkostenIn-app-kosten (per item)
Facer-wijzerplaten$ 0,99-$ 39,99
Pixel Minimale wijzerplaat$ 1,99-$ 19,99
FitMe
Google Keep
Hoe werkt stappenteller Google Fit? De pedometer in Google Fit werkt door de stappen te tellen die je maakt met je telefoon. De telefoon gebruikt de accelerometer in de telefoon om stappen te detecteren.

Bovendien, kan je fitbit koppelen aan google fit?

Ja, je kunt Fitbit koppelen aan Google Fit. Je kunt dit doen door de app te openen en naar de instellingen te gaan. Vervolgens kun je de optie 'Koppelen aan Google Fit' aanvinken.

Door Kammerer Watrous

Vergelijkbare artikelen

Welke apps werken samen met Fitbit? :: Is de app route nl gratis?
Handige links