Huis > W > Welke Apps Werken Samen Met Fitbit?

Welke apps werken samen met Fitbit?

Deze apps werken met je Fitbit samen

  • Fitstar. Een inkoppertje, want FitStar werd in 2015 overgenomen door Fitbit.
  • Wokamon – Monster Walk Quest. Vind je wandelen te saai, dan kun je met deze app iets leuks ervan maken.
  • Under Armour Record.
  • Nudge.
  • Strava.
  • Lumosity.
  • MyFitnessPal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Vervolgens, hoe google fit synchroniseren?

Je horloge en telefoon geforceerd synchroniseren

  1. Open de Google Fit-app. op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Dagboek.
  3. Tik bovenaan op Synchroniseren .
Waarom werkt Google Fit niet? We brengen updates uit met oplossingen voor bugs / problemen, en de update kan het probleem dat u ondervindt mogelijk oplossen. Forceer sluit de MyFitnessPal-app vanaf uw apparaatinstellingen en start MyFitnessPal opnieuw. Dit zal een synchronisatie tussen MyFitnessPal en Google Fit forceren.

Hoeveel Hartpunten moet je per dag hebben?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van verschillende factoren afhangt, waaronder uw leeftijd, activiteitsniveau en algemene gezondheid. De algemene aanbeveling is echter om minstens 10 Hartpunten per dag te consumeren. Dienovereenkomstig, wat is de beste gratis stappenteller? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Enkele populaire gratis stappentellers zijn Pedometer++, Moves en Accupedo Pedometer. Deze apps werken meestal door uw stappen en afgelegde afstand bij te houden met behulp van de ingebouwde sensoren in uw telefoon, dus ze zijn over het algemeen nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Is de Stepsapp gratis?

De app is gratis, maar je kunt een aantal extra opties ontgrendelen voor € 3,49. Hierbij heb je de beschikking over meer kleuren, zoals we al noemden, maar je krijgt ook meer data te zien en de advertenties worden verwijderd van de app. Dit in overweging nemend, is stappenteller gratis? Een gratis stappenteller betreft in veel gevallen een applicatie voor Android of iOS. Deze installeer je dus je smartphone. Kijk even goed op je toestel want in sommige gevallen zit hier al een stappenteller op. Bijvoorbeeld wanneer je een Samsung smartphone hebt: de Samsung Health bevat een stappenteller.

Wat is de beste app om af te vallen?

De zes beste gratis apps om calorieën te tellen

  1. Lifesum. Met een handige berekening op basis van jouw gegevens houdt de app bij hoeveel calorieën en macro's jij mag eten.
  2. MyFitnessPal.
  3. My Diet Diary.
  4. FatSecret.
  5. LoseIt.
  6. Mijn eetmeter.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik gezond leven? Hoe kan ik een gezond leven leiden?
Dit is een goede vraag! Er zijn veel dingen die je kunt doen om een gezond leven te leiden. Hier zijn een paar tips:
1. Eet gezond. Kies voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedingsstoffen en voorkomen dat je aankomt. Eet bijvoorbeeld veel fruit, groenten, volkoren granen, magere zuivelproducten, bonen, noten en mager vlees. Vermijd voedsel dat veel verzadigd vet, toegevoegd suiker en sodium bevat.
2. Blijf actief. Zorg ervoor dat je elke dag een beetje beweegt. Ga bijvoorbeeld een halfuur wandelen, fietsen of zwemmen.
3. Probeer stress te verminderen. Stress kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen, dus probeer je stressniveau zo laag mogelijk te houden. Neem bijvoorbeeld regelmatig de tijd voor ontspanning, zoals yoga, meditatie of een warme bad.
4. Ga regelmatig naar de dokter. Zorg ervoor dat je regelmatig controles hebt bij de dokter, zodat eventuele gezondheidsproblemen zo snel mogelijk opgemerkt worden. Als je een chronische aandoening hebt, zo

Hoe werkt de SamenGezond app?

De TogetherHealthy app maakt gebruik van een aantal verschillende technologieën om te werken. De app gebruikt een GPS-signaal om de locatie van de gebruiker te bepalen. Op basis van deze locatie wordt een kaart van de buurt getoond. Op de kaart staan verschillende iconen die informatie geven over de gezondheid van de mensen in de buurt. De app gebruikt ook een aantal sociale media platformen om te communiceren met de gebruikers. De app heeft ook een aantal tools om gegevens te verzamelen over de gezondheid van de gebruikers.

Door Silsbye

Vergelijkbare artikelen

Welk horloge werkt met Google Fit? :: Welke smartwatch werkt met Google Fit?
Handige links