Huis > W > Wat Is Microsoft Lens?

Wat is Microsoft lens?

Microsoft Lens (voorheen 'Office Lens') is een uitstekende manier om informatie vast te leggen uit documenten, whiteboards, visitekaartjes, ontvangstbewijzen, menu's, borden, handgeschreven memo's of iets anders met tekst die u wilt importeren, maar zelf niet handmatig wilt typen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft-account?

Fix Windows inlog problemen. U moet uw internetverbinding controleren. Als u uw wachtwoord niet weet, controleer het dan. Uw PIN-code moet opnieuw worden ingesteld. Uw wachtwoord moet opnieuw worden ingesteld. U moet zich aanmelden met een andere account. Meld u aan in de veilige modus. Een tijdelijk profiel is vereist om u aan te melden.

Wat dit betreft, wat is een ai lens?

AI helpt een handje mee

Dankzij AI (Artificial Intelligence) haalt de P30 Series het maximale uit zijn lenzen. AI HDR+ combineert meerdere foto's die razendsnel achter elkaar worden genomen. Overbelichte kiekjes of selfies met tegenlicht worden hierdoor toch nog gewoon mooie, bruikbare foto's.
Dienovereenkomstig, kan je op afbeelding zoeken? Om met een afbeelding te zoeken, hoef je alleen maar naar Google afbeeldingen te gaan en een afbeelding in te voeren in het zoekveld. Dit kun je op verschillende manieren doen: klik op de camera-icoon in het zoekveld en upload een foto van je computer of voer de URL in van een afbeelding die ergens op internet staat.

Trouwens, wat is google reverse image search?

Google Reverse Image Search is een zoekmachinefunctie waarmee gebruikers naar afbeeldingen kunnen zoeken door een afbeelding in te voeren in plaats van een tekstquery. Omgekeerd zoeken naar afbeeldingen kan worden gebruikt om soortgelijke afbeeldingen te vinden, de oorsprong van een afbeelding te achterhalen of versies met een hogere resolutie van een afbeelding te vinden. Welke app herkent voorwerpen? Er zijn veel apps die objecten kunnen herkennen, maar een van de populairste is Google Goggles. Deze app gebruikt de camera van je smartphone om objecten te identificeren en er informatie over te geven.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn Microsoft-account herstellen?

U kunt het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen door het e-mailadres, telefoonnummer of de Skype-naam in te voeren waarmee u zich aanmeldt. U wordt gevraagd waar u de beveiligingscode vandaan wilt halen. Selecteer Code verzenden om de gevraagde informatie in te voeren.

Daarvan, wat is dit voorwerp app?

De nieuwe Android-app Google Goggles maakt dit mogelijk. Het werkt zo: maak een foto van een voorwerp met je Android-telefoon en Google Goggles probeert dat object te herkennen. Je krijgt vervolgens relevante zoekresultaten op je telefoonschermpje. Het gratis Google Goggles staat sinds maandag in de Android Market. Mensen vragen ook: hoe lang gaat een camera lens mee? Meestal worden voor goedkopere modellen minimaal 50.000 kliks gegarandeerd, waar dat kan voor duurdere modellen wel tot 300.000 kliks zijn. En dan kan dat nog vele malen meer zijn, dat is ook een beetje geluk hebben. Hoe kun je weten hoeveel kliks jouw camera heeft?

Waarom een 35mm lens?

De 35mm lens wordt vaak gezien als de meer veelzijdige lens. Een 35mm lens heeft een weider beeld en kan dus meer 'zien', dit is bijvoorbeeld erg handig als je foto's wilt maken in een kleine ruimte. Hij is geschikt voor bijvoorbeeld portretfotografie aangezien je meer van je onderwerp op de foto krijgt. Trouwens, wat betekent het als een lens snel is? Een lens is 'snel' als hij een kleine diafragmaopening heeft in verhouding tot zijn brandpuntsafstand. Dit betekent dat er meer licht door de lens kan vallen, waardoor je in donkere situaties beter kunt fotograferen of een kortere sluitertijd kunt gebruiken.

Waarom kan ik de DigiD app niet installeren?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom de DigiD-app niet kan worden geïnstalleerd. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de app niet beschikbaar is voor uw type telefoon of dat uw telefoon niet voldoet aan de technische vereisten. Het kan ook zijn dat u niet de juiste toestemming hebt om de app te installeren. Als het probleem zich voordoet tijdens het installeren van de app, probeer dan de volgende stappen:
- Controleer of uw telefoon voldoet aan de technische vereisten. De app vereist Android 4.4 of hoger of iOS 11.0 of hoger.
- Controleer of de DigiD-app beschikbaar is voor uw type telefoon. De app is alleen beschikbaar voor smartphones en tablets.
- Als u de juiste toestemming hebt, probeer dan de app opnieuw te installeren.

Door Horne Kineard

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik aan Google Lens? :: Hoe scan je een QR code op je telefoon?
Handige links