Huis > W > Wat Kost Google Play?

Wat kost Google Play?

Een abonnement kost 9,99 euro per maand en laat je onbeperkt naar miljoenen nummers luisteren. Ook is het mogelijk om 20.000 nummers uit je eigen collectie in de cloud van Google Play Muziek op te slaan, waardoor je via de app altijd toegang hebt tot deze muziek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Daarvan, hoe moet je play store downloaden?

Je kunt apps, games en digitale content voor je apparaat downloaden via de Google Play Store-app. De Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten die Google Play ondersteunen en kan worden gedownload op bepaalde Chromebooks. Kan je Netflix betalen met Google Play? In mei stopte de streamingdienst al met het toelaten van nieuwe klanten via Google Play. Wie Netflix op Android downloadt en er later een abonnement wilt betalen, wordt al omgeleid naar de site van Netflix zelf. Alleen klanten die al via Google Play betaalden, kunnen hun abonnement via de app winkel verlengen.

Bovendien, waar vind ik abonnementen in google play?

Er zijn een paar manieren om abonnementen in Google Play te vinden. De eerste is om naar de Play Store-app te gaan, op het menupictogram te tikken (drie lijnen in de linkerbovenhoek) en vervolgens "Mijn apps & games" te selecteren. Onder het gedeelte "Abonnementen" ziet u een lijst met alle apps waarop u momenteel geabonneerd bent.
Een andere manier om abonnementen te vinden is door op uw computer naar de website van Google Play Store te gaan en u aan te melden met uw Google-account. Klik vervolgens op het pictogram "Menu" in de linkerbovenhoek en selecteer "Account". In het gedeelte "Aankoopgeschiedenis" ziet u een lijst met alle apps waarop u geabonneerd bent. Waar vind ik Google abonnementen? Als u op zoek bent naar een lijst met alle Google-abonnementen waarvoor u zich hebt aangemeld, kunt u het beste beginnen met uw Google-account.
Om uw abonnementen te bekijken:
1. Ga naar uw Google-account (https://myaccount.google.com/)
2. Klik op het tabblad "Betalingen en abonnementen"
3. Onder "Abonnementen" ziet u een lijst met alle Google-abonnementen waarvoor u zich hebt aangemeld
Als u een specifiek abonnement zoekt, kunt u het ook zoeken op naam of e-mailadres.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: is play store gratis?

Zoals je kan merken, is de app zelf gratis, maar kunnen er in-app aankopen gebeuren (offers in-app purchases). Hoe kun je zien wat een app kost? Om te controleren of een app in-app aankopen aanbiedt alvorens u deze koopt of downloadt, zoekt u de app in de App Store. Zoek vervolgens naar 'In-app aankopen' bij de knop met de prijs van de app of bij de knop 'Download'.

Wat kost een app in de Play Store?

In-app aankopen

In de Play Store zijn de meeste apps gratis te downloaden. Het kan soms lastig te zien zijn of een app, ook na het downloaden en installeren, echt gratis is. Veel apps bevatten namelijk 'in-app aankopen'. Daarbij is het installeren gratis, maar zijn bepaalde functies pas beschikbaar na betaling.
Hoe krijg ik de Play Store terug? Om de Play Store terug te krijgen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar Instellingen > Applicaties.
2. Zoek naar de Google Play Store-app en tik op 'Verwijderen'.
3. Herstart je telefoon.
4. Ga naar de website van de Google Play Store en download de app opnieuw.
5. Installeer de app en log in met je Google-account.

Hoe krijg je Play Store op je laptop?

Om Play Store op je laptop te krijgen, moet je eerst de Android-emulator Nox App Player downloaden en installeren. Vervolgens moet je de app openen en naar 'Instellingen' gaan. In de 'Algemene instellingen' moet je 'Toepassingsbronnen toestaan van onbekende bronnen'. Nu kun je de APK-bestand van Play Store downloaden en installeren.

Door Sibell Ascheman

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je Google account verwijderd? :: Waarom pixel 6 niet in Nederland?
Handige links