Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je Google Account Verwijderd?

Wat gebeurt er als je Google account verwijderd?

Je Google-account verwijderen

  • Je raakt alle gegevens en content in dat account kwijt, zoals e-mails, bestanden, agenda's en foto's.
  • Je kunt Google-services zoals Gmail, Drive, Agenda of Play niet meer gebruiken als je inlogt met dat account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er met een zip bestand?

Wat is een zip-bestand? Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand. De bestandsgrootte van een gecomprimeerd bestand is kleiner dan de andere bestanden. Het zip-bestand neemt minder opslagruimte in beslag en u kunt alle afzonderlijke bestanden samenvoegen tot één bestand.

Hoe verwijder je een Google account van je telefoon?

Deze optie is bijvoorbeeld handig als je persoonlijke informatie van je apparaat wilt verwijderen voordat je het aan iemand anders geeft.

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Accounts beheren op dit apparaat.
  4. Kies je account.
  5. Tik onderaan op Account verwijderen.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn google account veranderen? Persoonlijke informatie wijzigen
  1. Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Google. Je Google-account beheren.
  3. Tik bovenaan op Persoonlijke informatie.
  4. Tik onder Algemene informatie of onder Contactgegevens op de gegevens die je wilt wijzigen.
  5. Breng de wijzigingen aan.

Hoe kan ik een app verwijderen?

Wanneer u een app vindt die u wilt verwijderen, houdt u uw vinger op het app-pictogram totdat alle pictogrammen beginnen te schudden. Zodra ze schudden, zal er een kleine "x" in de linkerbovenhoek van het app-pictogram staan. Tik op de "x" en de app wordt verwijderd. Waarom wordt mijn Google-account verwijderd? Er zijn een paar redenen waarom uw Google-account kan worden verwijderd.
Eén reden is als u de Servicevoorwaarden van Google schendt. Dit kan betekenen dat u schadelijke of illegale inhoud plaatst, andere gebruikers spamt of andere activiteiten uitvoert die Google niet toestaat. Als u de Servicevoorwaarden schendt, wordt uw account zonder waarschuwing verwijderd.
Een andere reden waarom uw account kan worden verwijderd, is als het lange tijd inactief is geweest. Google kan accounts verwijderen die meer dan twee jaar niet zijn gebruikt. Dit is om hun gebruikersbestand actief te houden en inactieve accounts op te ruimen.
Tot slot kan uw account worden verwijderd als Google een service die u gebruikt moet sluiten. Als Google+ bijvoorbeeld wordt gesloten, worden alle Google+-accounts verwijderd.
Als uw Google-account wordt verwijderd, verliest u de toegang tot alle gegevens en services die eraan zijn gekoppeld. Dit omvat uw Gmail, Google Drive en alle andere Google-producten die u gebruikt. U kunt uw account niet herstellen zodra deze is verwijderd, dus zorg ervoor dat u een back-up maakt van belangrijke gegevens voordat dit gebeurt.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of je een google-account hebt?

Een overzicht van gegevens in je Google-account bekijken

  1. Ga naar je Google-account.
  2. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy.
  3. Selecteer onder Je opties voor gegevens en privacy de optie Gegevens uit apps en services die je gebruikt. Content opgeslagen vanuit Google-services.
Wat gebeurt er als je je Samsung account verwijderd? Houd er rekening mee dat als het account eenmaal is verwijderd, u geen toegang meer heeft tot de gegevens in dat account. Hier zijn de te volgen procedures: Voor andere Android-toestellen: de gedetailleerde procedure.

Waar vind ik mijn Google-account op telefoon?

Voor je een Google-account kunt activeren in je telefoon, moet je de telefoon instellen voor internet. Veeg met je vinger naar omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Druk op het icoontje voor instellingen. Druk op Accounts en back-up. Hoe moet ik uitloggen? Om uit te loggen, moet u eerst inloggen op uw account. Klik daarna op de knop "Loguit" in de rechterbovenhoek van het scherm.

Daarvan, wat is het verschil tussen een google-account en een gmail account?

Een Google-account geeft je toegang tot alle Google-producten en -services, zoals Gmail, YouTube, Drive, Agenda en meer. Je kunt een Google-account maken met een bestaand e-mailadres, of je kunt een nieuw Gmail-adres maken als je nog geen e-mailadres hebt.

Door Wadell Tagg

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als Google Play services is gestopt? :: Wat kost Google Play?
Handige links