Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Google Play Services Is Gestopt?

Wat moet je doen als Google Play services is gestopt?

Wanneer jij steeds op je Samsung of andere Android smartphone de melding Google Play Store is gestopt krijgt probeer één van deze oplossingen:

  1. Play Store cache legen.
  2. Play Store gegevens wissen.
  3. Play Store updates verwijderen.
  4. Play Services cache en gegeven wissen.
  5. Google account opnieuw installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

En nog een vraag, waar vind ik koppelingen in apps openen?

Tik rechtsonder in de browser op de drie streepjes, en kies de optie Instellingen. Tik vervolgens op Nuttige functies, en zet de schakelaar achter Koppelingen in apps openen weer aan. Nu openen links weer in aparte apps, mits je natuurlijk de bijbehorende applicatie op je telefoon geïnstalleerd hebt. Dienovereenkomstig, kun je samsung internet verwijderen? Samsung-browser

Druk rechtsboven op de menutoets. Ga naar 'Instellingen'. Kies voor 'Privacy'. Kies voor 'Persoonlijke gegevens verwijderen'.

Wat betekent Google-app is gestopt?

Er is geen specifiek antwoord op deze vraag omdat het verschillende dingen kan betekenen, maar in het algemeen betekent het dat de Google-app op uw apparaat niet meer correct werkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een corrupt app-bestand, een conflict met een andere app of een probleem met het apparaat zelf. In elk geval moet u het probleem oplossen om de app weer aan de praat te krijgen. Wat te doen als een app steeds stopt? Als u problemen ondervindt met een app op uw Android-apparaat, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen.
Probeer eerst uw apparaat opnieuw op te starten. Dit lost vaak kleine problemen met apps op.
Als dat niet werkt, probeer dan de app te forceren en opnieuw op te starten. Ga hiervoor naar het instellingenmenu van je toestel en tik op "Apps". Zoek de app die problemen geeft en tik erop. Tik op de knop "Forceer stop".
Als de app nog steeds problemen geeft, kun je proberen hem te verwijderen en opnieuw te installeren. Ga hiervoor naar het instellingenmenu van je toestel en tik op "Apps". Zoek de app die problemen geeft en tik erop. Tik op de knop "Verwijderen". Zodra de app is verwijderd, kunt u deze opnieuw installeren vanuit de Google Play Store.
Als je nog steeds problemen hebt met de app, kun je contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Welke app om URL te openen Samsung?

Een webpagina openen in de Google-app

op je Android-telefoon of -tablet. Doe een zoekopdracht. Tik op een zoekresultaatlink. Er wordt een webpagina geopend in de Google-app.
Hoe kan ik een link openen? Een link openen kan op deze twee manieren:

  1. Klik met de rechtermuisknop op de link > Hyperlinkopenen. In de webbrowser opent de website uit de link.
  2. Druk op de Ctrl-toets op het toetsenbord en klik tegelijk op de link. In de webbrowser opent de website uit de link.

Dienovereenkomstig, waar zit internet app samsung?

Samsung Internet Browser is de browser die Samsung standaard mee levert op hun Androidsmartphones. De app Samsung Internet bevat extensies zoals 'beacons in de buurt', een QR-code-lezer en video-assistent. Navigeren kan via de balk onderin de app die verdwijnt tijdens het scrollen op een pagina. Waarom is Samsung Internet gestopt? In april 2019 heeft Samsung Internet voor Android versie 10 uitgebracht. Dit betekent een einde voor de ondersteuning van Samsung Internet op oudere Android-versies. Dit betekent ook het einde van de Samsung Internet-app voor Tizen.

Wat dit betreft, hoe samsung browser uitschakelen?

Dit kan door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar de "Instellingen" app op je telefoon.
2. Vind "Apparaatbeheer".
3. Zoek naar "Browser" in de lijst met geïnstalleerde apps.
4. Selecteer "Browser" en kies vervolgens "Uitschakelen".

Door Kosiur

Vergelijkbare artikelen

Wat is de browser van mijn Samsung? :: Wat gebeurt er als je Google account verwijderd?
Handige links