Huis > W > Wat Is De Browser Van Mijn Samsung?

Wat is de browser van mijn Samsung?

Gratis Mobiele Browser voor Android. Apple heeft al lang Safari standaard als browser op de iPhone geïnstalleerd en Samsung doet nu hetzelfde voor Android-toestellen met de Samsung Internet Browser. Dat is een mobiele browser voor Android-apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, waarom werkt google niet meer op mijn telefoon?

Start je apparaat opnieuw op en probeer de zoekopdracht opnieuw. Als je verbinding met internet kunt maken, kun je de Google-app updaten naar de nieuwste versie. Als je wilt nagaan of je resultaten krijgt, probeer je de zoekopdracht opnieuw. Waarom loopt Google steeds vast? Google-app crasht continu: oplossing nog niet voorhanden voor iedereen. Loopt Chrome nog steeds vast? Dan heb je misschien teveel tabbladen openstaan. Kortweg geldt dat hoe meer tabbladen je actief gebruikt, hoe groter de kans op vastlopers is.

Wat kun je doen als een app niet opent?

Er zijn verschillende dingen die u kunt doen als een app niet wil openen. U kunt proberen het apparaat opnieuw op te starten, de app geforceerd af te sluiten of de app bij te werken. Als dat niet werkt, kunt u proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren, of het apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Wat moet je doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet? Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet. Eén ding dat je kunt doen is je telefoon opnieuw opstarten. Dit zal meestal alle kleine problemen oplossen die de oorzaak kunnen zijn van uw telefoon. Een ander ding dat je kunt doen is kijken of er updates zijn voor het besturingssysteem van je telefoon. Soms kan er een update zijn die een probleem verhelpt waardoor je telefoon niet meer werkt. Ten slotte, als geen van deze dingen werken, moet je misschien je telefoon resetten. Dit zal alle gegevens op je telefoon wissen, dus zorg ervoor dat je een back-up maakt van je gegevens voordat je dit doet.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Bovendien, waarom kan ik geen link openen?

Los dat zo op:

  • Klik op de Startknop.
  • Klik op het pictogram 'Instellingen'. Dat is het pictogram van een tandwiel.
  • Klik op Apps > Standaard-apps.
  • Een overzicht met de ingestelde standaardprogramma's opent. Kijk wat er staat onder 'Webbrowser'.
  • Sluit het venster met een klik op het kruisje rechtsboven.
Wat is de browser van mijn mobiele telefoon? Op iPads en iPhones staat standaard de Safari browser. Op nieuwere Android telefoons en tablets staat vaak Chrome als standaard ingesteld, maar op oudere apparaten staan meestal nog browsers van de fabrikant (meestal gewoon Internet genaamd).

Waar vind ik de Chrome-app?

Chrome installeren

  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Google Chrome.
  2. Tik op Installeren.
  3. Tik op Accepteren.
  4. Ga je naar de homepage of naar 'Alle apps' als je op internet wilt browsen. Tik op de Chrome-app .
Hoe kan je een link openen in een nieuw tabblad? Om een link in een nieuw tabblad te openen, klikt u met de rechtermuisknop op de link en selecteert u 'Link openen in nieuw tabblad'.

Hoe schakel ik automatisch openen in nieuw venster uit op Google Chrome?

Om het automatisch openen van nieuwe vensters in Google Chrome uit te schakelen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de Chrome-instellingen door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken.
2. Klik onder "Weergave" op "Pagina's openen in nieuw tabblad".
3. Schakel de optie "Altijd openen in nieuw tabblad" uit.

Door Gregorius Adrion

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de instellingen van Whatsapp? :: Wat moet je doen als Google Play services is gestopt?
Handige links