Huis > W > Wat Betekent Google Play Services Is Gestopt?

Wat betekent Google Play services is gestopt?

Google Play Store is gestopt: cache legen

Deze informatie kan voor onnodige problemen zorgen bij het opstarten van de Play Store. Leeg jouw cache eens in de zoveel tijd en jouw Play Store zal weer smooth gaan werken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat dit betreft, hoe kun je google play services updaten?

Een Android-app updaten

Tik rechtsboven op het profielicoon. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar. Tik op Updaten.
Men kan zich ook afvragen: hoe google play store opnieuw installeren? Download Play Store op je Android-telefoon of -tablet

Ga op je telefoon of tablet via de browser naar onze website om Play Store voor Android te downloaden. Zodra de download voltooid is, klik je op Installeren.

Waarom krijg ik de melding Google stopt?

Er zijn een paar redenen waarom u het bericht "Google stopt" kunt krijgen. Eén reden is dat uw computer te weinig geheugen heeft. Als er veel programma's openstaan, kunt u proberen er een paar te sluiten om geheugen vrij te maken. Een andere reden is dat uw internetverbinding traag of onstabiel is. Probeer uw router of modem opnieuw op te starten, of neem contact op met uw internetprovider voor hulp. Zorg er ten slotte voor dat u de laatste versie van de Google Chrome-browser hebt geïnstalleerd. Men kan zich ook afvragen: hoe kan het dat google steeds stopt? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google blijft stoppen:
1. Er kan een probleem zijn met de Google-zoekmachine zelf. Dit is onwaarschijnlijk, maar mogelijk. Als er een bug of glitch in het systeem zit, kan dat ervoor zorgen dat de zoekmachine niet meer goed werkt.
2. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de computer of internetverbinding van de gebruiker. Dit kan ervoor zorgen dat de zoekmachine langzaam of helemaal niet laadt.
3. Het is ook mogelijk dat de gebruiker niet de juiste zoekparameters gebruikt. Als de gebruiker niet de juiste trefwoorden gebruikt of niet de juiste zoekinstellingen gebruikt, kan de zoekmachine mogelijk niet de gewenste resultaten vinden.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dit in overweging nemend, wat te doen als een app steeds stopt?

Onjuiste app-installatie kan ook de oorzaak zijn voor de vastlopende Android-apps. Download de app in de Google Play Store en gebruik hem alleen na succesvolle en volledige installatie op je apparaat. Als je apps abrupt vastlopen, verwijder ze dan van je apparaat en installeer ze opnieuw na een paar minuten. Trouwens, wat is google play service voor ar? Google Play-services voor AR wordt automatisch geïnstalleerd en geüpdatet op ondersteunde apparaten. Via deze service zijn AR-belevingen (augmented reality) mogelijk die zijn gemaakt met ARCore. Automatische updates zorgen dat apps met AR-functionaliteit werken zonder dat een aanvullende download is vereist.

Dienovereenkomstig, waarom wordt google play services niet ondersteund door uw apparaat?

Als de mobiele telefoon of tablet niet ondersteund wordt dan is het niet mogelijk om de Google Play Store app opnieuw te installeren. Als duidelijk is dat het apparaat op Android draait dan is het mogelijk dat je de Google Play Store app per ongeluk verborgen hebt. Waarom worden mijn apps niet bijgewerkt? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom apps niet bijwerken. Het eerste wat u moet controleren, is of uw apparaat verbonden is met het internet. Als uw apparaat niet verbonden is met het internet, zullen apps niet bijwerken.
Controleer ook of u de meest recente versie van de app hebt. Soms zijn er problemen met oudere versies van apps, dus het is altijd het beste om de meest recente versie te gebruiken.
Een andere oorzaak van het probleem kan zijn dat de servers van de app momenteel niet beschikbaar zijn. In sommige gevallen kan het bijwerken van een app langer duren of helemaal niet lukken. Wacht een paar uur en probeer het dan opnieuw.

Hoe krijg ik Play Store weer op mijn telefoon?

Om de Play Store terug te krijgen op je telefoon, volg je deze stappen:
1. Ga naar 'Instellingen' en tik vervolgens op 'Algemeen'.
2. Scroll naar beneden en tik op 'Fabrieksinstellingen'.
3. Tik op 'Stel opnieuw in' en tik vervolgens op 'Verwijder alle inhoud en instellingen'.
4. Je telefoon zal nu opnieuw opgestart worden en de Play Store zal weer zichtbaar zijn.

Door Jim

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je Play Store het niet doet? :: Wat is Google Play service voor Ar?
Handige links