Huis > W > Wat Is Google Play Service Voor Ar?

Wat is Google Play service voor Ar?

Google Play-services voor AR wordt automatisch geïnstalleerd en geüpdatet op ondersteunde apparaten. Via deze service zijn AR-belevingen (augmented reality) mogelijk die zijn gemaakt met ARCore. Automatische updates zorgen dat apps met AR-functionaliteit werken zonder dat een aanvullende download is vereist.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom worden mijn apps niet bijgewerkt?

Wil het updaten van apps helemaal niet lukken, dan kun je beter je Google account verwijderen. Dit doe je ook weer via instellingen en dan account. Wis het Google account en schakel je Android toestel in zijn geheel uit. Start hem vervolgens opnieuw op. Wat dit betreft, waarom wordt google play services niet ondersteund door uw apparaat? Als de mobiele telefoon of tablet niet ondersteund wordt dan is het niet mogelijk om de Google Play Store app opnieuw te installeren. Als duidelijk is dat het apparaat op Android draait dan is het mogelijk dat je de Google Play Store app per ongeluk verborgen hebt.

Daarvan, waarom steeds google melding?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u de hele tijd Google-meldingen ziet. Een mogelijkheid is dat u meldingen hebt ingeschakeld voor bepaalde Google-producten of -services die u gebruikt. Een andere mogelijkheid is dat u een app op uw telefoon hebt die Google-meldingen naar u pusht. Ten slotte is het ook mogelijk dat u een instelling op uw telefoon hebt ingeschakeld waardoor alle meldingen op uw vergrendelingsscherm worden weergegeven. Als u niet zeker weet waarom u de hele tijd Google-meldingen ziet, kunt u proberen de instellingen voor elk van deze mogelijkheden te controleren om te zien of u ze kunt uitschakelen. Wat kun je doen met een Google-account? Met een Google-account kunt u zich aanmelden bij verschillende Google-producten en -services, zoals Gmail, Google Drive en YouTube. Met een Google-account kunt u ook een blog of website maken en beheren met Blogger, en Google Maps gebruiken om routebeschrijvingen en bedrijven bij u in de buurt te vinden. Bovendien kunt u zich met uw Google-account aanmelden voor andere populaire online diensten, zoals Facebook en Twitter.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat dit betreft, wat is het gevaar van google?

Google verzamelt persoonlijke gegevens en maakt daarmee profielen van gebruikers. Zo kunnen advertenties beter op de gebruikers worden afgestemd, want die leveren meer op. Je hebt diverse opties om de data die Google van jou verzamelt te beperken. Waarom heeft Google mijn geboortedatum nodig? Als u zich aanmeldt voor een Google-account, kunt u worden gevraagd uw geboortedatum toe te voegen. We kunnen je geboortedatum gebruiken om instellingen voor je account te bieden die geschikt zijn voor je leeftijd.

Mensen vragen ook: kan niet meer downloaden play store?

De cache van Google Play Store wissen

(Deze optie kan verschillen, afhankelijk van uw apparaat.) Schuif naar Alles en schuif omlaag naar Google Play Store-app. Open de app-details en tik op de knop Nu stoppen. Tik op de knop Cache wissen.
En nog een vraag, hoe krijg ik een app terug? In order to get an app back, you will need to go through the process of downloading it again from the app store.

Dus, waarom kan ik niet meer downloaden?

De meeste smartphones hebben een beperkt aantal GB aan opslagruimte. Dit betekent dat je maar een bepaald aantal apps, foto's, muziek of videos kunt opslaan op je telefoon. Wanneer je opslagruimte vol is, kun je niet meer downloaden. Je kunt proberen ruimte vrij te maken door oude foto's of apps te verwijderen, maar soms is het ook nodig om over te stappen op een telefoon met meer opslagruimte.

Door Rosemarie Vent

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent Google Play services is gestopt? :: Waarom wordt Google Play services niet ondersteund door uw apparaat?
Handige links