Huis > W > Welke Apps Heb Je Op Een Samsung Tv?

Welke apps heb je op een Samsung tv?

Lijst met Samsung Smart TV-apps beschikbaar op Smart Hub

  • YouTube.
  • Netflix.
  • Amazon Prime-video.
  • PlayStation Nu.
  • Hulu.
  • Spotify.
  • Vudu.
  • Plex.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: hoe moet je een app installeren?

Apps opnieuw installeren of weer inschakelen

  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.
Kan geen apps downloaden Philips tv? Gebruik de pijl omlaag om te selecteren: Settings > [Auto-update apps] (Apps automatisch bijwerken) > [Auto-update apps at any time] (Apps op elk moment automatisch bijwerken). Druk op OK op de afstandsbediening om de selectie vast te leggen. Het automatisch bijwerken is nu geactiveerd. Controleer of de app weer werkt.

Bovendien, welke tv heeft google play store?

De enige tv die de Google Play Store heeft is de Sony Bravia Smart TV. Alle andere tv's hebben de Google Play Store niet. Bovendien, welke apps op philips smart tv? Er zijn een aantal apps beschikbaar op Philips smart TV's, waaronder streaming apps zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video; social media apps zoals Facebook en Twitter; en een verscheidenheid aan gaming apps.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dit in overweging nemend, hoe kom je in je google-account?

Je hebt je gegevens en instellingen altijd met één klik binnen handbereik. Klik op je profielfoto en volg de link naar 'Je Google-account beheren'. Je kunt via je profielfoto ook makkelijk inloggen, uitloggen of de incognitomodus inschakelen. Als het om privacy gaat, is maatwerk noodzakelijk. Kan niet inloggen in app? Probeer je in te loggen, maar blijft de app hangen? Dit is helaas een probleem dat op Android-toestellen soms voorkomt. Meestal kun je dit oplossen door de standaardbrowser van je apparaat op Google Chrome te zetten.

Mensen vragen ook: kan geen google-account toevoegen android?

Zo voeg je een nieuw Google-account toe

  1. Open de Instellingen-app op je Android-telefoon en ga naar 'Accounts';
  2. Veeg naar beneden en tik op de optie 'Account toevoegen';
  3. Vervolgens kun je kiezen wat voor account je wil toevoegen. Tik op 'Google' om een Google-account, waarna je je e-mailadres en wachtwoord moet invoeren.
Hoe krijg ik de app van Viaplay op mijn tv? Om de Viaplay-app op je tv te krijgen, moet je eerst de app downloaden op je tv. Dit kan via de app store van je tv-platform. Vervolgens moet je viaplay.com bezoeken op je computer of mobiele apparaat en je aanmelden of registreren voor een account. Nadat je bent aangemeld, kun je de app openen en inloggen met je Viaplay-account.

Waarom krijg ik Viaplay niet op mijn tv?

Er zijn een aantal redenen waarom Viaplay niet werkt op je tv. Het kan zijn dat je tv niet compatibel is met het apparaat waarmee je Viaplay wilt gebruiken. Het kan ook zijn dat je Viaplay-abonnement niet actief is, of dat er een probleem is met de Viaplay-servers. Als je Viaplay nog steeds niet kunt gebruiken na het controleren van deze dingen, neem dan contact op met de Viaplay-klantenservice.

Door Edrei Cancic

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met Google Play saldo? :: Hoe krijg ik Google Play Store op mijn Smart tv?
Handige links