Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Google Play Saldo?

Wat kun je doen met Google Play saldo?

De Google Play card gebruik je als betaalmiddel in de Google Play store. Kies een bedrag en koop apps, games of gebruik het tegoed voor in-game aankopen en upgrades, zoals voor Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt het tegoed van je Google Play Card ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waarom kan ik niet met Google Play betalen?

Check in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop af te ronden. Er kunnen specifieke beperkingen voor je kaart gelden, waardoor de transactie geweigerd kan worden. Neem contact op met de instelling die je kaart heeft uitgegeven om na te gaan of zij weten waarom de transactie is geweigerd. Hoe Google Play kaart inwisselen? playgoogleInwisselen

Je cadeaukaart, cadeaucode of promotiecode gebruiken

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen. Cadeaucode inwisselen.
  4. Vul de code in.

Wat dit betreft, waarom google pay?

Er zijn een paar redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om Google Pay te gebruiken in plaats van een andere betaalmethode. Eén reden is dat Google Pay een zeer handige manier is om voor dingen te betalen. U kunt uw creditcard of bankpas toevoegen aan Google Pay en er vervolgens met een paar tikken mee betalen. Een andere reden is dat Google Pay een zeer veilige manier is om te betalen. Wanneer u Google Pay gebruikt, worden uw creditcard- of bankpasgegevens niet gedeeld met de winkelier. In plaats daarvan wordt een uniek token gebruikt om de betaling te verwerken. Dit maakt het veel moeilijker om uw kaartgegevens te stelen bij een datalek. Tot slot wordt Google Pay geaccepteerd bij een groot aantal winkeliers, zowel online als in fysieke winkels. Trouwens, kan geen betaalmethode toevoegen aan google? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen betaalmethode kunt toevoegen aan uw Google-account. Controleer eerst of u bent aangemeld bij de juiste account. Controleer vervolgens of uw betaalmethode wordt ondersteund. Google ondersteunt momenteel verschillende betalingsmethoden, waaronder creditcards en bankpassen, PayPal en Google Play-cadeaubonnen. Als uw betaalmethode niet in de lijst staat, wordt deze mogelijk niet ondersteund. Controleer tot slot of uw betaalmethode geldig en up-to-date is. Als je betaalmethode is verlopen of anderszins ongeldig is, kun je deze niet toevoegen aan je account.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik betalen in google play store?

Een betaalmethode toevoegen

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Betaalmethode toevoegen.
  4. Kies de betaalmethode die je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Waarom kan ik niet met mijn telefoon betalen? Controleer of je telefoon en scherm aan staan. Druk op de thuisknop van je telefoon om je scherm aan te zetten. Beweeg de telefoon langs de betaalautomaat. Soms reageert de betaalautomaat pas als je het juiste deel van de telefoon tegen de automaat houdt (het deel van de telefoon waar de NFC-antenne zit).

Dus, waar koop je google play tegoed?

We zetten de winkelketens voor je op een rij waar de Play Gift Card aangeschaft kan worden.

  • AKO.
  • Albert Heijn.
  • Bart Smit.
  • BCC.
  • Bruna.
  • Cigo.
  • Game Mania.
  • Intertoys.
Vervolgens, is google pay goed? Google Pay is een veilige en betrouwbare manier om online aankopen te doen. Het is een van de meest populaire online betalingsmethoden en wordt door veel gebruikers gebruikt. Het is echter belangrijk om te weten dat er enkele risico's verbonden zijn aan het gebruik van Google Pay. Sommige gebruikers hebben bijvoorbeeld problemen ondervonden met het ophalen van hun geld nadat ze een aankoop hebben gedaan. Anderen hebben gemeld dat ze problemen hebben ondervonden met het terugstorten van geld naar hun bankrekening.

Heb je een app nodig voor Google Pay?

Nee, je hoeft geen app te hebben om Google Pay te gebruiken. Als je een Android-telefoon hebt, kun je Google Pay gebruiken door de app te downloaden en je bankgegevens in te voeren. Als je een iPhone hebt, kun je Google Pay gebruiken door je bankgegevens in te voeren bij de Google Pay-website.

Door Reider

Vergelijkbare artikelen

Welke banken doen mee met Google Pay? :: Welke apps heb je op een Samsung tv?
Handige links