Huis > W > Welke Banken Doen Mee Met Google Pay?

Welke banken doen mee met Google Pay?

BankenOndersteunde kaarten
ABN AMRO Bank N.V.Mastercard Debet
BitPandaVisa Debet
BunqAlle Mastercard-kaarten
Curve OS LtdMastercard-pinpas

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

En nog een vraag, hoe voeg je een betaalmethode toe aan je google account?

Een betaalmethode toevoegen

  1. Log in bij Betaalmethoden.
  2. Klik onderaan op Een betaalmethode toevoegen.
  3. Selecteer de betaalmethode die u wilt toevoegen.
  4. Volg de instructies om uw betaalmethode toe te voegen.
  5. Kies een optie in de lijst als u wordt gevraagd uw betaalmethode te verifiëren.
Dit in overweging nemend, kan niet betalen met google account? Check of het factuuradres voor uw betaalmethode (zoals een creditcard) overeenkomt met het adres in uw Google Pay-instellingen. Als het niet overeenkomt, updatet u uw adres op pay.google.com en probeert u de transactie opnieuw. Als u een app gebruikt: Probeer in plaats daarvan op de website van het product te betalen.

Dit in overweging nemend, hoe zet je google pay aan?

Om Google Pay in te schakelen, moet u eerst de Google Pay-app downloaden uit de Google Play Store. Zodra de app op uw apparaat is geïnstalleerd, moet u een Google Pay-account aanmaken. Hiervoor moet u uw naam, adres en krediet- of betaalkaartgegevens opgeven. Zodra uw account is ingesteld, kunt u Google Pay gebruiken om te betalen bij deelnemende winkeliers. Hoe kan ik een app betalen? Om voor een app te betalen, hebt u een geldige creditcard of bankpas nodig die aan uw Apple ID is gekoppeld. Zodra u de app hebt gevonden die u wilt kopen, klikt u op de knop "Kopen" en voert u uw Apple ID-wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. Uw aankoop wordt dan verwerkt en de app begint te downloaden naar uw apparaat.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe kun je een app betalen?

Een promotiecode gebruiken voor een in-app-aankoop

  1. Zoek de in-app-aankoop waarvoor je de promotiecode wilt gebruiken.
  2. Begin met de betaalprocedure.
  3. Tik naast de betaalmethode op de pijl-omlaag. .
  4. Tik op Inwisselen.
  5. Volg de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien.
Hoe zet je in app aankopen aan? Niet alle apps bieden in-app aankopen. Om te controleren of een app in-app aankopen aanbiedt alvorens u deze koopt of downloadt, zoekt u de app in de App Store. Zoek vervolgens naar 'In-app aankopen' bij de knop met de prijs van de app of bij de knop 'Download'.

Waarom kan ik niet contactloos betalen?

Een verstoring in het signaal dat door de betaalautomaat wordt gedetecteerd. De contactloze antenne kan defect zijn. De aangeboden kaart is defect of de kaart is niet geschikt voor contactloos betalen. Storende randapparatuur zoals een vals geld- of handscanner, een sterke magneet of een smartwatch. Dienovereenkomstig, hoe kan ik contactloos betalen met mijn mobiel? Om contactloos te kunnen betalen met je mobiele telefoon, moet je eerst zorgen dat je telefoon is uitgerust met de juiste technologie. NFC (Near Field Communication) is de technologie die wordt gebruikt voor contactloos betalen met je mobiele telefoon. Als je telefoon deze technologie heeft, dan kun je contactloos betalen door je telefoon simpelweg te houden bij het contactloze betaalpunt. Het betaalpunt zal dan automatisch de juiste hoeveelheid geld van je rekening afschrijven.

Men kan zich ook afvragen: kan ik contactloos betalen met mijn mobiel?

Ja, dat kan! Tegenwoordig kunnen veel mensen contactloos betalen met hun mobiele telefoon. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld snel een kopje koffie wilt kopen of een buskaartje wilt kopen. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon tegen de betaalterminal te houden en je telefoon zal de betaling automatisch verwerken.

Door Malo

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een Google Play account? :: Wat kun je doen met Google Play saldo?
Handige links