Huis > H > Hoe Laat Je Je Macbook Voorlezen?

Hoe laat je je Macbook voorlezen?

De dicteerfunctie van een Apple-product zet gesproken woord om naar tekst. De functie zit standaard in een Macbook en moet binnen het Apple-menu ingeschakeld worden. Er bestaat ook een optie om de dicteerfunctie offline te gebruiken onder de optie 'Verbeterd dicteren'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Kan Google Docs voorlezen?

Een document laten voorlezen

Open de Documenten-app. Verplaats de focus naar het document en dubbeltik om het te selecteren. Veeg naar rechts om het voorlezen te starten. Optioneel: wijzig het leesniveau van de navigatie in het document.
Kun je ook voorlezen? Ga naar Instellingen > Taal & Invoer en ga dan naar 'Uitvoer voor tekst-naar-spraak'. Selecteer bij 'Taal' de gewenste taal (Nederlands) en ga dan naar Spraakgegevens installeren. Selecteer daar weer 'Nederlands (Nederland)'. Daarna dien je 'Talkback' in te schakelen bij Instellingen > Toepassingen en ga naar Talkback.

Dus, hoe laat je tiktok tekst voorlezen samsung?

Er is geen ingebouwde functie om TikTok tekst voor te laten lezen op Samsung toestellen. Er zijn echter een paar manieren om dit te omzeilen. Een manier is om de Google Play Books app te gebruiken om TikTok tekst voor te laten lezen. Een andere manier is het gebruik van een schermlezer app zoals TalkBack. Kan ik Google uitschakelen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Hoewel het mogelijk is om sommige aspecten van Google uit te schakelen, is het niet mogelijk om het volledig uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Trouwens, hoe zet je voice control uit op iphone?

Druk driemaal op de thuisknop (op een iPhone met een thuisknop). Gebruik het bedieningspaneel. Tik in Instellingen op 'Toegankelijkheid' > 'VoiceOver' en schakel de instelling in of uit. Dit in overweging nemend, kun je google assistent verwijderen? Google Assistent helemaal verwijderen

  1. Open de Play Store op je Android-telefoon;
  2. Tik op het hamburger-menu linksboven en kies 'Mijn apps en games';
  3. Zoek de Google Assistent onder het tabblad met geïnstalleerde apps;
  4. Selecteer de stemhulp en kies 'Verwijderen'.

Wat is Google speech?

Gesproken zoekopdrachten en spraakacties met 'Hey Google' gebruiken. Met je stem kun je acties uitvoeren, zoals zoeken, routes opvragen en herinneringen instellen. Als je bijvoorbeeld wilt weten of er regen wordt voorspeld, zeg je: 'Hey Google, heb ik morgen een paraplu nodig?' Wat is Samsung TTS? Samsung TTS is een text-to-speech-systeem dat door Samsung Electronics ontwikkeld is. Het kan woorden en zinnen naar spraak converteren, die door een computer of apparaat worden uitgevoerd. Het systeem maakt gebruik van een aantal stemmen die kunnen worden aangepast aan de gebruiker.

Vervolgens, wat is de menuknop op de afstandsbediening?

De menu-knop op de afstandsbediening geeft toegang tot het hoofdmenu van het apparaat. Via het menu kunnen verschillende instellingen worden gewijzigd, zoals het geluid, de beeldkwaliteit en de taal. Ook kunnen via het menu apps worden geïnstalleerd en gestart.

Door Nath

Vergelijkbare artikelen

Van wie is dit nummer Belgie? :: Hoe zet je tekst naar spraak uit?
Handige links