Huis > H > Hoe Zeg Je E Mail In Het Frans?

Hoe zeg je e mail in het Frans?

Als je in je werk contact hebt met Franstaligen, is de kans groot dat je ooit e-mails – in het Frans: courrier électronique, message électronique of simpelweg mail - in het Frans moet schrijven. Het is immers een goede manier om snel een bericht te sturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Wat is een goed vertaal apparaat?

Google Translate: veelvraat van talen in één app

Google Translate kan ook vertaalde teksten voor je uitspreken. Google Translate is gratis te downloaden voor Android en iOS.
Wat dit betreft, hoe goed is deepl? De vertaling van DeepL is het best, gevolgd door Google Translate. Bing scoort ook bij dit fragment het minst goed. DeepL heeft de beste oplossing voor '(ver)taal- of communicatievraagstuk. ' Het stukje tussen haakjes wordt weggelaten, waardoor de tekst idiomatischer wordt en minder herkenbaar als vertaling.

Trouwens, hoe grote teksten vertalen?

Er zijn een paar verschillende manieren om grote teksten te vertalen. Eén manier is het gebruik van een vertaalsoftwareprogramma. Met dit type programma kunt u de tekst die u wilt vertalen invoeren en vervolgens de vertaalde tekst uitvoeren. Een andere manier om grote teksten te vertalen is het gebruik van een online vertaaldienst. Er zijn veel verschillende online vertaaldiensten beschikbaar. U voert gewoon de tekst in die u wilt vertalen en de output is de vertaalde tekst. Waarom vertaalt Google niet meer? Een mogelijke reden waarom Google Translate niet meer zo goed werkt als vroeger, is dat de taalalgoritmen verfijnder zijn geworden en Google Translate dat niet heeft bijgehouden. Een andere mogelijkheid is dat de trainingsgegevens die Google Translate gebruikt om te leren vertalen niet langer representatief zijn voor de echte wereld. Ten slotte is het ook mogelijk dat het team van Google Translate wijzigingen heeft aangebracht in de algoritmes die ze gebruiken, waardoor de kwaliteit van de vertalingen onbedoeld achteruit is gegaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik vertalen op facebook?

De taal wijzigen waarin berichten of opmerkingen worden vertaald:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Scrol omlaag en tik op Instellingen.
  3. Tik op Taal en regio onder Voorkeuren.
  4. Tik op Talen waarnaar je je berichten wilt laten vertalen.
  5. Selecteer een taal en tik op Opslaan.
Dienovereenkomstig, hoe website vertalen met google translate? Ga met uw browser naar de Google Translate-website. Het adres is: https://translate.google.com. Selecteer de brontaal (de taal waarin de inhoud van de webpagina is geschreven en u kunt ook " Taal detecteren " kiezen) en de doeltaal. Typ vervolgens in het linkerveld het URL-adres van de site die u wilt vertalen.

Dienovereenkomstig, wie vertaalt het gesprek?

De Google Assistent kan gesprekken live vertalen, maar vooralsnog was daar een Google Home-speaker of slim scherm voor nodig. Dat is niet handig voor op reis. Nu rolt de functie ook uit naar smartphones. De spraakassistent vertaalt het gesprek aan beide kanten. Mensen vragen ook: hoe was je dag vertalen? Mijn dag was goed, ik heb veel vertaald. Ik heb vertaald van het Engels naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Engels. Ik heb ook veel gesproken met mijn collega's over de vertalingen die ik aan het maken was. We hebben ook veel over andere dingen gepraat, zoals onze culturele verschillen en wat we graag eten. Het was een leuke dag.

Wat kost Google Translate?

Google Translate is gratis te gebruiken.

Door Chadburn Lapatra

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste gratis vertaal app? :: Hoe kan ik een taal herkennen?
Handige links