Huis > W > Wat Is De Beste Gratis Vertaal App?

Wat is de beste gratis vertaal app?

Google Translate – algemeen de beste

Google Translate is zonder twijfel een van de beste, zoniet de beste vertaal app voor Android en iOS. De app vertaalt offline ongeveer 59 talen, waaronder grote talen zoals Chinees, Duits, Japans en Italiaans.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Daarvan, hoe tekst vertalen met camera?

Vertalen wat je vindt via je camera

  • Open de Translate-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Kies indien nodig bovenaan de taalcombinatie voor je vertaling. Van: kies linksonder een taal of tik op Taal herkennen .
  • Tik op Camera Instant .
  • Richt je camera op de tekst die je wilt vertalen.
Dit in overweging nemend, is er een gratis vertaal app? De Google Translate-app

Je kunt zelf woorden of teksten intypen om ze te vertalen, maar ook een tekst scannen via je camera. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. En hij is nog helemaal gratis ook. Deze vertaal-app is beschikbaar in 107 talen.

Hoe kan ik iets vertalen met Google?

Er zijn een paar verschillende manieren om iets te vertalen met Google.
De eerste manier is om Google Translate te gebruiken. Ga hiervoor naar https://translate.google.com/. Voer de tekst die u wilt vertalen in het linkervak in. Selecteer vervolgens in het rechtervakje de taal waarnaar u de tekst wilt vertalen. Klik tenslotte op de knop "Vertalen".
Een andere manier om tekst te vertalen met Google is door gebruik te maken van de Google zoekmachine. Ga hiervoor naar https://www.google.com/. Voer de tekst die u wilt vertalen in het zoekvak in. Klik dan op de knop "Zoeken". Op de resultatenpagina zou u een sectie moeten zien met de titel "Vertalingen voor [de tekst die u hebt ingevoerd]". Klik op de taal waarnaar u de tekst wilt vertalen.
U kunt Google Translate ook gebruiken in de Google Chrome-browser. Ga hiervoor naar https://www.google.com/chrome/. Klik vervolgens op de knop "Apps" in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op de app "Google Translate". In de app Google Translate voert u in het linkervak de tekst in die u wilt vertalen. Selecteer vervolgens in het rechtervak de taal waarnaar u de tekst wilt vertalen. Klik ten slotte op de knop "Vertalen". Hoe kan je iets vertalen? Er zijn een paar manieren om iets te vertalen:
1. U kunt een vertaaltool zoals Google Translate gebruiken.
2. U kunt online een vertaling vinden van de tekst die u wilt vertalen.
3. U kunt een vriend of familielid die de taal spreekt die u wilt vertalen vragen u te helpen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, wat is de beste vertaal apparaat?

Google Translate

Veruit de populairste vertaalapp. Deze app is zowel voor iOS als Android beschikbaar en werkt met elke andere app, dus je kunt ook teksten op WhatsApp of Facebook vertalen. De 90 talen in het woordenboek van Google Translate zijn tegenwoordig met behulp van je camera te vertalen.
Hoe kan je snel vertalen? Google Translate is de meest bekendste en meest gebruikte vertaalservice. Tegenwoordig kan Google Translate ook documenten vertalen (als het in een Word, PowerPoint of Excel formaat is) dus die kon ik meteen uittesten. Om documenten te kunnen vertalen ga je als eerste naar de (volledige) Google Translate pagina.

Daarvan, wat kost itranslate?

Het gebruik is gratis, maar de spraakvariant iTranslate Voice kost 9,99 euro. Ook handig: deze app doet het op je smartwatch. Zo vertaal je extra snel. iTranslate is gratis te downloaden voor Android en iOS. Dienovereenkomstig, hoe vertalen met camera iphone? Open de Camera-app op je iPhone.
Richt de camera op de tekst die je wilt vertalen.
Houd de camera voor de tekst totdat een gele rechthoek verschijnt.
Tap op "Toon vertaling" in het onderste deel van het scherm.
Selecteer de taal die je wilt vertalen naar en de taal die je wilt vertalen van.
Tap op "Done" als je klaar bent met de vertaling.

Hoe vertaal je een brief?

Om een ​​brief te vertalen, moet je de volgende stappen ondernemen:
1. Lees de brief grondig om een ​​begrip van de inhoud ervan te krijgen. Als er woorden zijn die je niet kent, gebruik dan een woordenboek om hun betekenis te achterhalen.
2. Zorg ervoor dat je de juiste vertaalmethode gebruikt. Sommige brieven kunnen eenvoudigweg worden vertaald door de woorden van de ene taal in de andere taal te schrijven. Andere brieven echter, vragen om een ​​meer creatieve aanpak, waarbij je de betekenis van de woorden moet overbrengen in plaats van simpelweg hun letterlijke betekenis.
3. Gebruik de juiste woorden en zinsconstructies in de doeltaal. Zorg ervoor dat je de grammaticaregels van de doeltaal kent, zodat je de brief kunt vertalen zonder fouten te maken.
4. Zorg ervoor dat je de toon van de brief in acht neemt. Sommige brieven zijn formeel, terwijl andere brieven informeel zijn. Houd de toon van de brief in je achterhoofd tijdens het vertalen, zodat je de juiste woordkeuze kunt maken.
5. Zorg

Door Orthman Brits

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt vertaal app iPad? :: Hoe zeg je e mail in het Frans?
Handige links