Huis > H > Hoe Werkt Vertaal App Ipad?

Hoe werkt vertaal app iPad?

Beschikbaar voor Android en iOS. Sinds iOS 14 heeft Apple zijn eigen ingebouwde vertaal-app waarmee je tekst en spraak kunt vertalen. Je tikt simpelweg de tekst in die je wilt vertalen en de vertaling verschijnt onder je tekst. Tik op de knop 'afspelen' om de vertaling hardop uitgesproken te horen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoe google translate downloaden?

Download de Google Translate-app voor smartphone of tablet in de App Store (iPhone/iPad) of in de Play Store (Android). Wat dit betreft, welke app vertalen? Google Translate

Het is veruit de bekendste en meest gebruikte vertaal app. Groot pluspunt is het ruime aanbod aan talen. Binnen Google Translate kun je namelijk kiezen uit 103 verschillende talen. De app biedt ook de mogelijkheid om teksten met je camera te scannen, waarna de vertaling in je beeldscherm verschijnt.

Hoe zet ik vertalen aan?

Vertalingen kunnen worden ingeschakeld vanuit de tool Google Translate. Selecteer hiervoor eerst de taal waarnaar u wilt vertalen in het uitklapmenu. Klik vervolgens op de knop "Vertalen". Een nieuw venster wordt geopend met de vertaalde tekst. Hoe kan ik automatisch vertalen? Een manier om tekst automatisch te vertalen is het gebruik van vertaalsoftware. Deze software kan worden gedownload van internet of gekocht van een softwarebedrijf. Zodra de software is geïnstalleerd, kan deze worden gebruikt om tekst van de ene taal naar de andere te vertalen. De software kan ook worden gebruikt om tekst van het ene formaat naar het andere te vertalen, zoals van een Word-document naar een PDF-bestand.

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

En nog een vraag, hoe was je dag vertalen?

First is, how was your day? Hallo, hoe was je dag? Hello. How was your day? Hoe gaat het in het Maleisisch? apa khabar

nl hoe is het?

Hoe kan ik WhatsApp vertalen?

Hoe u uw berichten op WhatsApp vertaalt

  1. De eerste stap is om een ​​gesprek te openen vanuit de WhatsApp-contactenlijst en het toetsenbord weer te geven.
  2. Klik op de drie horizontale punten.
  3. Klik in het menu op Vertalen.
Hoe werkt de Translator? De Translator werkt door middel van een vertaalalgoritme. Dit algoritme doorzoekt de brontekst en probeert de betekenis ervan te achterhalen. Vervolgens probeert het de betekenis te vinden in de doeltaal. Als het algoritme de betekenis van de brontekst niet kan achterhalen, zal het een foutmelding weergeven.

Hoe werkt een Vertaalapparaat?

Een vertaaldevice werkt door de spraak van een persoon te herkennen en deze om te zetten in een andere taal. Het apparaat maakt gebruik van spraakherkenningstechnologie om de woorden te identificeren die worden gezegd, en vervolgens worden deze woorden omgezet in de door de gebruiker gewenste taal. De meeste vertaaldevices werken offline, wat betekent dat ze niet afhankelijk zijn van een internetverbinding om te werken.

Door Jaan

Vergelijkbare artikelen

Waar is Google vertalen gebleven? :: Wat is de beste gratis vertaal app?
Handige links