Huis > H > Hoe Vertaal Ik Een Spraakbericht?

Hoe vertaal ik een spraakbericht?

Naar gesproken vertalingen luisteren

  1. Ga naar Google Translate.
  2. Kies de taalcombinatie voor je vertaling.
  3. Vul in het tekstvak de content in die je wilt vertalen.
  4. Klik op Luisteren. als je de vertaling wilt laten voorlezen. Klik nog een keer op Luisteren als je de audio langzamer wilt afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt vertaal App Iphone?

Er is een eenvoudige lay-out in de vertaling app. Er zijn twee talen gebruikt voor vertaling aan de bovenkant van de app. U kunt een andere taal kiezen als u erop tikt. U kunt de vertaling op het scherm zien nadat u op de knop go hebt getikt.

Dienovereenkomstig, wat is de beste gratis vertaalsite?

Google Translate biedt meer dan 100 talen aan, waaronder een aantal bedreigde en zelfs uitgestorven talen. Dankzij de verschillende functies – verschillende toetsenborden, tekst inspreken, tekst laten voorlezen – is Google Translate zeker en vast de meest veelzijdige gratis online vertaalmachine. Dienovereenkomstig, is er een gratis vertaal app? De Google Translate-app

Je kunt zelf woorden of teksten intypen om ze te vertalen, maar ook een tekst scannen via je camera. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. En hij is nog helemaal gratis ook. Deze vertaal-app is beschikbaar in 107 talen.

Is Google Translate-app gratis?

Op dit moment is de Google Translate app gratis te downloaden en te gebruiken. Dienovereenkomstig, hoe kan ik automatisch vertalen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de software die u gebruikt, het formaat van de tekst en de taal waarin u de tekst wilt vertalen. Sommige softwaretoepassingen hebben ingebouwde vertaalfuncties die tekst automatisch van de ene naar de andere taal kunnen vertalen. Andere softwaretoepassingen kunnen vereisen dat u de tekst kopieert en plakt in een online vertaaldienst zoals Google Translate.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede gratis vertaal app?

U kunt de app gebruiken om vertaalde teksten uit te spreken. Het is gratis te downloaden voor beide apparaten.

Daarvan, hoe vertalen computers?

Machinevertaling (MT in het Engels) is een gebied dat zich bevindt tussen taalkunde en technologie. Met andere woorden: het is software die computers helpt bij het vertalen en interpreteren van menselijke taal. Hoewel het niet perfect is, zijn er in de wereld van machinevertalingen recent enorme vorderingen gemaakt. Trouwens, hoe vertaal je een pagina firefox? Selecteer tekst op een pagina, klik rechts en selecteer Translate Now. Dit zal een nieuw tabblad openen met de vertaling van Google Translate, Bing Translator of DeepL Translator. De doeltaal (de taal waarnaar vertaald wordt) kan ingesteld worden in de voorkeuren van Translate Now.

Bovendien, hoe gaat het in het maleisisch?

apa khabar

nl hoe is het?
Dit in overweging nemend, hoe zet je google translate aan? Om Google Translate in te schakelen, ga je naar de website van Google Translate. Klik vervolgens op de knop 'Google Translate aanpassen'. Er zal nu een pop-upvenster verschijnen waarin je de optie 'Google Translate inschakelen' kunt selecteren. Klik hierop om het te activeren.

Hoe kun je een mail vertalen?

Er zijn verschillende manieren waarop je een e-mail kunt vertalen. Als je een e-mail wilt vertalen die je hebt ontvangen, kun je deze kopiëren en plakken in een online vertaalprogramma zoals Google Translate. Dit is een snelle en eenvoudige manier om een e-mail te vertalen. Als je een e-mail wilt vertalen die je gaat sturen, kun je deze ook kopiëren en plakken in een online vertaalprogramma. Dit zorgt ervoor dat je de juiste woorden en zinsopbouw gebruikt in het Engels.

Door Ehrman Maroske

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Google Translate aan? :: Is Google Translate betrouwbaar?
Handige links