Huis > W > Wat Is Een Distributie Lijst?

Wat is een distributie lijst?

Een distributielijst is een mailinglijst die wordt aangemaakt op onze Exchange server en wordt weergegeven in het Outlook adresboek. Een distributielijst kan uitsluitend adressen bevatten die voorkomen (en worden weergegeven) in het Outlookadresboek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een lijst delen op WRTS?

U vindt uw openbare profiel onderaan in het paarse menu. U kunt de optie Delen met anderen inschakelen als uw lijst niet op uw openbare profiel staat.

Waar zit contactpersonen in Outlook?

Klik in het bericht op het tabblad Bericht in de groep Namen op Adresboek. Klik in de lijst Adresboek op het adresboek waarin u wilt zoeken naar namen. De adresboeken in de lijst Adresboek zijn gemaakt op basis van mappen in uw Contactpersonen. Hoe meerdere mails doorsturen Gmail? In Gmail werkt het als volgt:

  1. Open www.gmail.com en log in met uw mailadres en wachtwoord.
  2. Zet vinkjes voor alle e-mails die u wilt toevoegen aan het nieuwe bericht.
  3. Klik boven de lijst met e-mails op de knop met de drie puntjes.
  4. Klik op Doorsturen als bijlage.
  5. Een nieuw, leeg bericht opent.
  6. Klik op Verzenden.

Dus, wat is het verschil tussen cc en bcc?

Wanneer u een e-mail verzendt, staat het veld cc voor "carbon copy". U gebruikt dit veld om een kopie van de e-mail naar een andere ontvanger te sturen. Het veld bcc staat voor "blind carbon copy". U gebruikt dit veld om een kopie van de e-mail naar een andere ontvanger te sturen zonder dat deze het weet. Vervolgens, hoeveel mensen kun je tegelijk mailen via outlook? Er is geen limiet aan hoeveel mensen u tegelijk kunt e-mailen via Microsoft Outlook.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je in iemands beste vrienden lijst staat?

Om erachter te komen wie er in je lijst met beste vrienden staat, kun je op het pictogram Nieuwe chat tikken in de rechterbovenhoek van het beginscherm.

Dit in overweging nemend, hoe werkt categoriseren in outlook?

Een categorie maken

  1. Selecteer een e-mailbericht of agenda-gebeurtenis en klik op de rechtermuisknop.
  2. Selecteer Nieuwe categorie in het menu Categoriseren.
  3. Voer een naam in voor uw categorie en, indien gewenst, kies een kleur door te klikken op het categorie-pictogram.
  4. Druk op Enter.
En nog een vraag, wat is een gedeelde mailbox? Een gedeelde postvak maakt het voor een groep mensen makkelijk om e-mails van een publiek e-mailalias te controleren en te verzenden, zoals [email protected].

Wat dit betreft, hoe outlook ordenen?

Probeer het zelf

  1. Selecteer een bericht.
  2. Selecteer Opruimen.
  3. Kies hoe u e-mail wilt afhandelen van de door u gekozen afzender. U kunt bijvoorbeeld alle berichten van die afzender naar een bepaalde map sturen, eenmalig of voor alle toekomstige berichten.
  4. Selecteer Opruimen om de geselecteerde actie uit te voeren.
Hoe kan ik synchroniseren? Om te synchroniseren heb je een aantal opties. Je kunt een externe harde schijf of een USB-stick gebruiken. Een andere optie is om een cloudopslagdienst te gebruiken. De meest populaire zijn Google Drive, Dropbox en iCloud.

Hoe maak ik een backup van mijn contacten?

There are a few ways to backup your contacts. One way is to export them as a .csv file and save them to your computer. Another way is to use a third-party service like Google Contacts or iCloud.

Door Circosta Hammerstein

Vergelijkbare artikelen

Kan je een WhatsApp groep verlaten zonder melding? :: Hoe maak ik een groep aan in de mail?
Handige links