Huis > W > Welke Agenda Gebruikt Apple?

Welke agenda gebruikt Apple?

Staat al op je iPhone: Apple Agenda

De Agenda-app van Apple staat al standaard op je iPhone. Fijn is dat je een aparte school-agenda in deze app kunt maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is Samsung Calendar?

Alternatieve agenda: Samsung Calendar biedt in totaal vijf alternatieve kalenders aan. Dit zijn de Koreaanse maan, de Chinese maan, de Vietnamese maan, Hijri en Shamsi. Toon de weeknummers: Met deze instelling kun je een nummer aan je agend toevoegen dat het aantal weken aangeeft. Vervolgens, hoe maak je een groepsagenda in outlook? Klik onder algemene instellingenop naam van de lijst, beschrijving en navigatie of titel, beschrijving en navigatie (afhankelijk van de versie). Zet in de sectie Opties voor groepsagenda de optiedeze agenda gebruiken om de planningen van leden te delen in Ja. U kunt nu gebeurtenissen in de agenda maken met deelnemers.

Mensen vragen ook: hoe maak ik een online agenda?

Als u een online agenda wilt maken, kunt u dat op een paar verschillende manieren doen. Eén manier is het gebruik van een dienst als Google Calendar of Outlook.com. Met beide diensten kunt u kalenders maken en delen met anderen.
Een andere manier om een online agenda te maken is met een programma als Microsoft Excel of Apple Numbers. U kunt een kalender maken in een van deze programma's en hem vervolgens opslaan als PDF. Zodra u een PDF van uw agenda hebt, kunt u die naar een website uploaden of naar anderen e-mailen. Hoe Google agenda koppelen? Log in op uw Google-account. Klik op de negen stippen in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens "Agenda". Zoek aan de linkerkant van het scherm naar "Andere agenda's" en klik op de pijl omlaag. Selecteer "Toevoegen via URL". Voer de URL van de agenda in het daarvoor bestemde veld in. Klik op "Agenda toevoegen". De agenda verschijnt nu aan de linkerkant van het scherm.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe kan ik mijn agenda delen Samsung?

Dit doe je zo:

  1. Download de Google Agenda-app (Android & iOS).
  2. Log in met je Google-account.
  3. In de zijbalk zie je nu al je agenda's staan. Klik je gedeelde agenda aan om 'm in het overzicht zichtbaar te maken.
  4. Et voilà! Je kan nu afspraken inzien of zelfs aanmaken.
Hoe maak ik een gezamenlijke agenda Iphone? Een iCloud-agenda delen
  1. Tik onder in het scherm op 'Agenda's'.
  2. Tik op. naast de iCloud-agenda die je wilt delen.
  3. Tik op 'Voeg iemand toe' en voer een naam of e-mailadres in of tik op. om door je contacten te bladeren.
  4. Tik op 'Voeg toe'.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een agenda?

Een nieuwe agenda maken

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik links naast Andere agenda's op Andere agenda's toevoegen.
  3. Voeg een naam en beschrijving voor je agenda toe.
  4. Klik op Agenda maken.
  5. Als je je agenda wilt delen, klik je in de linkerbalk op de agenda en selecteer je Delen met specfieke mensen.
Waar vind ik de Google agenda? De Google calendar is te vinden in de Google app. Als je de app opent, kun je naar het tabblad 'Kalender' gaan.

Dit in overweging nemend, hoe haal ik een verborgen app terug?

Om een verborgen app op te halen, moet je eerst naar het menu 'Instellingen' gaan. Vervolgens tik je op 'Algemeen' en ga je naar 'Profielen en apparaatbeheer'. Je ziet nu een lijst met alle apps die op je toestel staan, inclusief de verborgen apps. Tik op de app die je wilt opvragen en tik vervolgens op 'App opvragen'.

Door Kenleigh Doino

Vergelijkbare artikelen

Hoe start je een groepsgesprek in teams? :: Hoe kan ik iemand aan mijn WhatsApp toevoegen?
Handige links